Властите на испанската автономна област Каталуния въведоха от утре задължително

...
Властите на испанската автономна област Каталуния въведоха от утре задължително
Коментари Харесай

В Каталуния задължително с маски

Властите на испанската автономна област Каталуния въведоха от утре задължително носене на маски независимо от възможността за спазване на социална дистанция, предаде Ройтерс.

Каталуния стана първата испанска автономна област, наложила подобна мярка, заяви каталунският регионален премиер Ким Тора.

Носенето на маски на закрито и открито е задължително в цяла Испания, ако между хората не може да бъде спазена дистанцията от най-малко 1,5 метра.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10218 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10218  Не съблюдават отдалеченост на черноморските плажове на Русия и Украйна Не съблюдават отдалеченост на черноморските плажове на Русия и Украйна  Лабораторията за COVID-19 към университета в Плевен се нуждае от финансова поддръжка Лабораторията за COVID-19 към университета в Плевен се нуждае от финансова поддръжка  Маските станаха наложителни за Каталуния без значение дали може да се съблюдава отдалеченост Маските станаха наложителни за Каталуния без значение дали може да се съблюдава отдалеченост
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР