Великобритания заяви, че е регистрирала 1276 нови случая на коронавирус

...
Великобритания заяви, че е регистрирала 1276 нови случая на коронавирус
Коментари Харесай

Великобритания регистрира 1276 нови случая на коронавирус, а Италия - 1462

Великобритания заяви, че е регистрирала 1276 нови случая на коронавирус за последното денонощие, предаде Ройтерс. Отчетеният днес брой е по-малък в сравнение с вчера, когато бяха съобщени 1522 нови заразявания. Още девет души са починали, след като са дали положителна проба за болестта за период от 28 дни.

Великобритания засилва тестването, особено в райони, където има местни огнища на заразата.

Италия регистрира 1462 нови случая на коронавирус за последното денонощие - с 52 повече, отколкото предния ден, посочва ТАСС.

По данни на здравното министерство общият брой на потвърдените случаи на зараза в страната е достигнал 265 409 души, а смъртните случаи са станали 35 472, включително девет през последното денонощие. От болестта са се възстановили 206 902 пациенти. В страната са направени почти 100 000 теста за коронавирус.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11841  Словакия прибави още шест европейски страни към условията за карантина Словакия прибави още шест европейски страни към условията за карантина  Изследвани са всички контактни в огнището на ковид в с. Кукорево Изследвани са всички контактни в огнището на ковид в с. Кукорево  Девет са новозаразените с ковид в Кюстендилска област Девет са новозаразените с ковид в Кюстендилска област
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР