Броят на пациентите с COVID-19, които постъпват всеки ден във

...
Броят на пациентите с COVID-19, които постъпват всеки ден във
Коментари Харесай

Спад в броя на новопостъпващите в болници пациенти с COVID-19 във Франция

Броят на пациентите с COVID-19, които постъпват всеки ден във френските болници, намалява. Намалява и броят на пациентите в интензивните отделения.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8278
Това заяви днес министърът на здравеопазването на Франция Оливие Веран, предаде БТА, цитирайки АП.

Същевременно той предупреди, че заплахата от вируса все още е налице. Веран обеща повишение на заплатите на здравните работници в болниците и старческите домове, което е част от плана на правителството за подпомагане на публичната здравна система.

Франция затваря плажове заради неспазване на мерките срещу COVID-19

Преди десет дни Франция започна поетапно излизане от изолацията, наложена заради новия коронавирус. Досега в страната са установени около 143 400 случая с коронавируса, от които над 28 хиляди смъртни случая. Наскоро се появиха нови огнища на заразата сред работници в кланици в Западна Франция и сред полицаи в северната част на страната.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8278  Премиерът на Нова Зеландия предложи четиридневна работна седмица Премиерът на Нова Зеландия предложи четиридневна работна седмица  Иран разгласи, че е покрай преодоляване на епидемията от COVID-19 Иран разгласи, че е покрай преодоляване на епидемията от COVID-19  Тръмп: Некомпетентността на Китай провокира това международно всеобщо ликвидиране Тръмп: Некомпетентността на Китай провокира това международно всеобщо ликвидиране
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР