Броят на новите случаи на коронавирус в Испания продължава да

...
Броят на новите случаи на коронавирус в Испания продължава да
Коментари Харесай

Испания регистрира увеличаване на новите случаи след облекчаване на карантината

Броят на новите случаи на коронавирус в Испания продължава да расте, като днес бяха регистрирани още 1772 заразени, предаде Асошиейтед прес, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11212
Това е увеличение в сравнение с отчетените 1178 нови случая вчера. Повече от 60 процента от новите случаи са установени в областите Мадрид и Арагон в североизточната част на страната. Две от 19-те автономни области на Испания не са обявили статистически данни за дневното увеличение.

СЗО със стряскаща прогноза за младите болни от коронавирус

Броят на новите случаи в страната се увеличава неотклонно, откакто на 21 юни бе вдигната тримесечната карантина. Към края на юли дневният ръст надхвърляше 1000 души.

Това принуди някои други европейски страни да въведат изискване пътниците, идващи от Испания, да бъдат поставяни под карантина след пристигането си.

Няколко области на страната въведоха нови ограничения за движение и изискване за задължително носене на маски.
Испания регистрира от началото на епидемията в страната досега повече от 305 000 заразени с Ковид-19 и близо 28 500 починали от заразата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11212  Колумбийският експрезидент Алваро Урибе даде позитивен тест за коронавирус  Колумбийският експрезидент Алваро Урибе даде позитивен тест за коронавирус   Бразилия заяви за 57 152 нови случая на ковид и още 1437 умряли Бразилия заяви за 57 152 нови случая на ковид и още 1437 умряли  Рекорден брой новозаразени с COVID-19 Рекорден брой новозаразени с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР