Брифингите на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса са

...
Брифингите на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса са
Коментари Харесай

PR експерт: Ген. Мутафчийски умее да се шегува, иска да ни накара да сме отговорни

Брифингите на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса са били правилно намаление от два на един. По-добре би било обаче да не беше останал сутрешният брифинг. Това мнение заяви в предаването „ Плюс-минус” PR експертът Пепи Димитрова.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4441
Според нея така хората започват деня си с информация за смъртните случаи.

„ Колкото и да се опитваме да го избегнем, това влияе на начина, по който ще премине денят ни”, коментира Димитрова.

Лъжат ли ни за коронавируса?

„ Ако искаме да задържим вниманието и гражданите да бъдат информирани, трябва да променим по някакъв начин потока на информация и да не е 100% концентриран около това, което ни причинява COVID-19 “, смята тя.

А още по-големият проблем бил, че след брифинга темата остава същата.

Пепи Димитрова коментира и образа на ген.-майор Венцислав Мутафчийски. Тя посочи, че в създалата се ситуация има смяна на ролите.

„ Умее да се шегува, но по един дълбоко сантиментален начин се опитва да ни накара да бъдем отговорни. Стилът и на президента, и на премиера познаваме отдавна, те с нищо не са го променили в тази ситуация”, коментира Димитрова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4441  Ето какъв брой заявки от работодатели са постъпили в АЗ по схемата 60/40 Ето какъв брой заявки от работодатели са постъпили в АЗ по схемата 60/40  Бивш либийски министър председател умря от ковид Бивш либийски министър председател умря от ковид  Вижте по какъв начин ще се изплащат пенсиите във Велико Търново поради изключителното състояние Вижте по какъв начин ще се изплащат пенсиите във Велико Търново поради изключителното състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР