Британското правителство посочи, че несъществените (маловажните) търговци на дребно няма

...
Британското правителство посочи, че несъществените (маловажните) търговци на дребно няма
Коментари Харесай

Доминик Рааб: Британската икономика няма да заработи отново поне до юли

Британското правителство посочи, че несъществените (маловажните) търговци на дребно няма да се върнат на работа най-рано до юни, докато други сектори на икономиката няма да се върнат на работа най-рано до юли, заяви в понеделник външният министър Доминик Рааб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7691
`Има и други промени за неща като маловажната търговия на дребно и за хората, които трябва да се върнат обратно в училище, особено началното училище, което няма да бъде факт най-ранно до първата половина на юни, при спазването на определени условия ", отбеляза Рааб.

Великобритания съобщи за 539 починали от COVID-19 за едно денонощие

Според него, " онези други сектори, които по своята същност са по-трудни, защото хората се смесват и е трудно да се поддържа социално дистанциране, няма да мога да започнат работа, да кажем, поне до 4 юли ", отбелязва БНР.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7691  Новите случаи на COVID-19 в Полша са 385, в Чехия регистрират спад на инфектираните с вируса Новите случаи на COVID-19 в Полша са 385, в Чехия регистрират спад на инфектираните с вируса  Ограниченията за пътешестване се резервират в целия свят, заяви Световната организация по туризъм Ограниченията за пътешестване се резервират в целия свят, заяви Световната организация по туризъм  Хванаха перничанин под карантина в механа Хванаха перничанин под карантина в механа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР