Близо 550 души са починалия във Франция от новия коронавирус

...
Близо 550 души са починалия във Франция от новия коронавирус
Коментари Харесай

Общо 10 869 станаха жертвите на коронавируса във Франция

Близо 550 души са починалия във Франция от новия коронавирус през последното денонощие, с което общият брой на смъртните случаи в страната доближава 11 000, предаде АФП, като се позова на властите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4749
Френският главен здравен инспектор Жером Саломон съобщи за 541 смъртни случая за 24 часа. С това общият брой на починалите от причиняваното от коронавируса заболяване COVID-19 във Франция е достигнал 10 869. Саломон уточни, че поради " технически проблем " не са осъвременени данни за починалите в старчески домове и други подобни учреждения. По последна информация от вчера там са били регистрирани 3237 смъртни случая, информира БТА, позовавайки се на АФП. Потвърдените заразени във Франция вече са 112 950 с 3881 нови случая.

Над 60 000 починали от коронавируса в Европа

Наложената изолация на населението в страната, която е в сила от повече от три седмици, е помогнала за ограничаване на разпространението на новия коронавирус, отчете премиерът Едуар Филип, цитиран от Ройтерс. В същото време той подчерта пред парламента, че още не е дошло време за вдигане на ограниченията. Френският премиер предположи, че срокът на мерките, който изтича на 15 април, ще бъде удължен. Франция ще даде 1,2 милиарда евро за борбата с коронавируса в Африка, съобщи министърът на външните работи Жан-Ив Льо Дриан, цитиран от АФП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4749  Нов рекорден растеж на смъртните случаи от COVID-19 за денонощие във Англия Нов рекорден растеж на смъртните случаи от COVID-19 за денонощие във Англия  В Ирландия слагат пътни заграждения, с цел да лимитират придвижването по великденските празници В Ирландия слагат пътни заграждения, с цел да лимитират придвижването по великденските празници  Вижте резултатите от инспекциите за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в Софийска област Вижте резултатите от инспекциите за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в Софийска област
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР