Благодарение на мерките на правителството успяхме да задържим хората си.

...
Благодарение на мерките на правителството успяхме да задържим хората си.
Коментари Харесай

Как ще пазаруваме в мол и как ще тренираме във фитнеса отново?

Благодарение на мерките на правителството успяхме да задържим хората си. Кандидатствахме и за 60/40 и за мярката за 24 лв. на ден. Това потвърди управител на търговски обект в един от столичните молове, които отвориха днес отново.

Той обясни, че магазините строго ще съблюдават да няма струпване. На входа ще има винаги един служител, който ще брои клиентите. Заради COVID-19 и заради зимния сезон управителят не очаква наплив. Февруари бил и традиционно слаб месец.

Управител на фитнес пък потвърди, че при влизането на всеки клиент ще се прави дезинфекция. Всеки трениращ ще трябва да си носи и кърпа, която да използва само за себе си на даден уред.

" Клиентите не са задължени да ползват маски, когато тренират. Персоналът носи. Трениращите са длъжни да носят чисти обувки ", потвърди представителят на фитнес клуба.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19146  Първо денонощие от два месеца в Нова Зеландия без нови инфектирани с ковид Първо денонощие от два месеца в Нова Зеландия без нови инфектирани с ковид  Австрия предлага ваксини на основата на РНК за хората над 65 години Австрия предлага ваксини на основата на РНК за хората над 65 години  Израел удължава за трети път периода на рестрикциите, наложени поради ковид Израел удължава за трети път периода на рестрикциите, наложени поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР