Белгийските здравни власти съобщиха днес, че на 12 април е

...
Белгийските здравни власти съобщиха днес, че на 12 април е
Коментари Харесай

Белгия премина пика в дневния брой на жертвите от COVID-19

Белгийските здравни власти съобщиха днес, че на 12 април е бил преминат пикът в дневния брой на жертвите от COVID-19 и вече се наблюдава трайно намаление. За последното денонощие в страната са починали още 266 души и така бройката от началото на епидемията достига 6262 жертви.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6009
Властите поясняват, че в последните дни едва около една трета от дневния брой на починалите е на пациенти в болница, а останалите са по данни от домовете за стари хора. В тези домове едва един от трима починали е изследван за заболяването, затова тези бройки се определят от властите като " съмнителни ".

Броят на починалите от COVID-19 в Белгия трайно намалява

За последното денонощие в страната са били установени нови 933 заразени и с това общият брой досега достига 41 889 души. В болница са били приети 263 души, а са били изписани 432-ма пациенти с подобрено здраве, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6009  Разкриха за какво съветските лекари стават жертви или носители на COVID-19 Разкриха за какво съветските лекари стават жертви или носители на COVID-19  Папата прикани Европейски Съюз да резервира единството си в битката с пандемията от новия ковид Папата прикани Европейски Съюз да резервира единството си в битката с пандемията от новия ковид  67-годишна жена от Русе е излекувана от ковид и изписана от болничното заведение 67-годишна жена от Русе е излекувана от ковид и изписана от болничното заведение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР