Баща на участник в ПТП в Пловдив отнесе акт за

...
Баща на участник в ПТП в Пловдив отнесе акт за
Коментари Харесай

Пишлигар катастрофира, а след това баща му направи куп поразии

Баща на участник в ПТП в Пловдив отнесе акт за дребно хулиганство, защото се разправял с полицаи и шофьора след инцидента. Заради скандала, мъжът бе глобен със 100 лева, съобщава " Трафик ".
Екшънът се разиграл на булевард „ Македония”. Преди повече от седмица, минути преди 20 часа, настъпила катастрофа между два автомобила на кръстовище на булеварда. Пострадали е нямало, но материалните щети били сериозни. За инцидента е подаден сигнал до Пътна полиция.
Екип от униформени пристигнали на мястото на произшествието, когато бащата на единия от участниците пристигнал. Още с идването си, той започнал да крещи на другия водач и да спори за причината и вината за настъпването на ПТП.
Виковете огласяли булеварда и се наложило полицията да се намеси в спора. Те обаче също били атакувани с обиди и нелицеприятно обръщения. Униформените помолили ядосания пловдивчанин да се отдръпне и да не пречи на работата им. Разпоредбите им не били спазени, а точно обратното – мъжът изстрелял още по-арогантни и нецензурни думи към тях.
Наложило се хуриганът да бъде санкциониран за хулиганска проява.
Преди дни глобеният се изправил пред Районен съд – Пловдив. Той заявил, че нищо от написаното в наказателното постановление не отговаря на истината. Въпреки твърденията, магистратите потвърдиха глобата.
За извършеното нарушение се предвиждат два вида наказания – „ глоба” или „ задържане в структурно звено на МВР”. Поради липсата на предишни прояви, чисто съдебно минало и трудовата му ангажираност, пловдивчанинът бе наказан единствено с парична глоба в размер на 100 лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР