Акаунтът на руската ваксина срещу коронавируса Спутник V в Туитър

...
Акаунтът на руската ваксина срещу коронавируса Спутник V в Туитър
Коментари Харесай

Акаунтът на руската ваксина Спутник V в Туитър е блокиран

Акаунтът на руската ваксина срещу коронавируса " Спутник V " в Туитър е блокиран по неизвестни причини, съобщи на журналисти представител на Руския фонд за преки инвестиции. Изясняваме причините за случилото се, каза той, цитиран от БТА и ТАСС.

През Туитър открито споделяхме цялата информация за ваксината и как тя действа. През Туитър предложихме на Астра Зенека да използва един от компонентите на " Спутник V " и се договорихме да извършваме съвместни изследвания ", казаха от руския фонд.

На страницата на ваксината в Туитър се е появило предупреждение, че акаунтът временно е недостъпен, тъй като е имало " необичайна активност ", предаде Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18305  Англия забрани влизането в страната на пасажери от Южна Америка и Португалия Англия забрани влизането в страната на пасажери от Южна Америка и Португалия  Франция удължава полицейския час, натрапен поради епидемията Франция удължава полицейския час, натрапен поради епидемията  В Германия обмислят въвеждане на В Германия обмислят въвеждане на " мегалокдаун "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР