Автомати за продажба на маски, ръкавици и препарати за дезинфекция

...
Автомати за продажба на маски, ръкавици и препарати за дезинфекция
Коментари Харесай

Сложиха автомати за маски и ръкавици във Варшава и Краков

Автомати за продажба на маски, ръкавици и препарати за дезинфекция се появиха по улиците на два от най-големите полски града - Варшава и Краков, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5002
В столицата бяха инсталирани два автомата, а в Краков - пет. Плановете са за инсталиране на няколко десетки и дори няколкостотин автомата в идните две седмици.

Считано от 16 април всички поляци ще трябва да покриват устата и носа си на публични места, заяви преди два дни полският министър на здравеопазването Лукаш Шумовски.

Маските, продавани в автоматите, са на цена 8,8 злоти (2,11 долара) бройката.

В Полша има 5742 случая на зараза и 175 починали заразени.

Властите удължиха с още две седмици ограниченията за училищата, въздушния и железопътния транспорт. Магазините остават затворени до 19 април.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5002  Доналд Тръмп разпореди Съединени американски щати да оказват помощ на Италия Доналд Тръмп разпореди Съединени американски щати да оказват помощ на Италия  Китай разгласи 46 нови случая на ковид. 42 от тях са на хора, пътували зад граница Китай разгласи 46 нови случая на ковид. 42 от тях са на хора, пътували зад граница  Тотална възбрана за излизане в 30 турски провинции Тотална възбрана за излизане в 30 турски провинции
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР