1024x768 Normal 0 21 false false false Глобалната премиера на

...
1024x768 Normal 0 21 false false false Глобалната премиера на
Коментари Харесай

Над 2500 фенове споделиха мнението си за новата серия Huawei P40

1024x768 Normal 0 21 false false false

Глобалната премиера на флагманите от новата серия Huawei P40 се излъчи онлайн на 26 март и българският екип на Huawei Consumer Business Group започва специфична самодейност, с която да я изживее дружно с почитателите на марката у нас. На Фейсбук страницата HuaweiMobile BG те можеха да споделят своите първи усещания незабавно откакто проследят представянето на новите модели и да вземат участие в лотария за един нов Huawei P40 Pro. Условието беше да посочат 3-те най-важни неща, поради които биха си купили модел от серията.

В онлайн самодейността участваха над 2500 души. Huawei Bulgaria благодари на всеки един от тях, а вие можете да се насладите на разнообразните отзиви и мнения, поднесени с доста възторг, персонално отношение, свежо възприятие за комизъм и даже поетични рими на адрес https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/photos/a.149296055266153/1329734447222302/

Камерата преди всичко

Очаквано, най-често в Топ 3 аргументи да го одобрявам, се оказва камерата. Серията P постоянно е била въплъщение на софтуерния и концептуален прогрес в мобилната снимка, а камерите на Huawei P40, P40 Pro и P40 Pro+ надминават упованията и на най-заклетите коментирали почитатели. Сред съответните параметри, представени от аудиторията, попадат 50-кратното приближение, 50 мегапикселовата резолюция, нощният режим, и мощно усъвършенстваните благоприятни условия за видеозаснемане.



Дизайн, който впечатлява

Дизайнът е втората причина да избереш представител на тази серия, съгласно коментиралите под поста. Различните консуматори показват разнообразни аспекти на дизайна, което е изцяло предстоящо, защото той за разлика от изразените в числа параметри на камерите, е въпрос на персонален усет и асоцииране с цялостното чувство, създавано от новите флагмани. Все отново измежду мненията се открояват тези за новия Overflow екран, който прелива от четирите страни и ъгли на корпуса, както и ярките и живи цветове, които възпроизвежда. Huawei дефинира концепцията на дизайна като идея на придвижването, на течащата вода, която елегантно, със жанр, намира пътя си във всяка обстановка. Коментарите демонстрират, че тази идея резонира чудесно с българската публика сега. Сред други посочени детайли на дизайна са цветовете и единният камера блок, който акцентира фотографската ориентировка на модела.

И нещо напълно практично

И в случай че параметрите на камерата са безспорното доказателство на софтуерен прогрес, а дизайнът е предмет на персонално светоусещане, на трето място измежду изтъкваните преимущества застава нещо напълно практично – огромният потенциал на батериите и технологиите за бързо зареждане. Huawei от дълго време остави в предишното терзанията, че батерията ще свърши на обяд или че би трябвало да се разделяме за часове със смарт телефона си, до момента в който е включен в контакта. 4200mAh батерия на Huawei P40 Pro, с 40W Huawei SuperCharge зарядно, включено в пакета, и поддръжка на 27W безжично зареждане, както и на назад зареждане на други устройства, са все аргументи, поради които този смарт телефон заслужава да се купи съгласно споделените отзиви.



Аудитория, която е образована, ангажирана и желае да се забавлява

Прави усещане и какъв брой доста почитатели са осведомени и с още по-задълбочени елементи, като да вземем за пример чипсета Kirin 990 5G, чиято мощ и вграден изкуствен интелект зареждат както цялостната продуктивност, по този начин и икономисването на енергия, интелигентните функционалности на камерите и на практика всичко в продукта. Не дребна част от почитателите споделят, че с тази мощ и с този екран Huawei P40 Pro е техният желан геймърски смарт телефон. Голяма част споделят и възхищението си от марката като цяло и нейното наличие на световния и локалния пазар.

Следете Фейсбук страницата на Huawei Mobile, с цел да разберете кой е щастливецът, който ще получи нов Huawei P40 Pro, а останалите почитатели ги чака атрактивен комплект Huawei P40 Pro с Watch GT2, Huawei VIP Service и 50GB гратис пространство в Huawei Cloud за 12 месеца. Комплектът, влиза в продажба от 6 април, ще се предлага в лимитирани количества и е годен до 30 юни. Следете обществените канали и уеб страницата на Huawei Mobile за повече информация и още забавно наличие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР