100-годишна капсула на времето, даваща рядък поглед към миналото, беше

...
100-годишна капсула на времето, даваща рядък поглед към миналото, беше
Коментари Харесай

Шок, тъй като 100-годишна капсула на времето беше открита по време на работи по разрушаване в училище

100-годишна капсула на времето, даваща необичаен взор към предишното, беше приветствана като „ брилянтна изненада “, откакто беше открита като учебното заведение беше съборено.

Изпълнители, работещи за Съвета на Южен Еършър, откриха капсулата по време на работи по разрушение на някогашната постройка на академията Карик в Мейбол, на към 50 благи югозападно от Глазгоу. Капсулата датира от времето, когато учебното заведение е издигнато през 1925 година и е трансферирана в центъра на архивите на Ейршир, в близкия Ейр, за отваряне и спомагателна инспекция.

Служителите на архива отвориха стъклената капсула на времето и откриха голям брой артефакти, в това число монети, вестници, документи и някои визитни картички на реализатори, за които се счита, че са работили по постройката преди съвсем век. За страдание, водата съумя да проникне в капсулата и вследствие на това записите бяха развалени.

„ Капсулата на времето е фантастично изобретение и трайно завещание от някогашната Академия Карик “, сподели Стивън Фери, отгов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР