100 години ще отнеме възстановяването на Украйна от войната, обяви

...
100 години ще отнеме възстановяването на Украйна от войната, обяви
Коментари Харесай

Германският канцлер порази света с прогноза за Украйна

100 години ще отнеме възобновяване на Украйна от войната, разгласи немският канцлер Олаф Шолц, който съпостави бомбардировките с тези в неговата страна по време на Втората международна война.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че е разговарял с Шолц и са разискали отбранителната помощ, съдействието в енергийния бранш и усилването на глобите против Русия.

Берлин е отворен към концепцията замразени активи на съветската централна банка в резултат на западните наказания да бъдат трансферирани към украинската страна като помощ.

Говорител на немското държавно управление заяви, че по време на диалога Шолц е подчертал, че от Русия зависи да спре неотложно военните дейности в Украйна, да изтегли войските си и да възвърне суверенитета и териториалната целокупност на Украйна.

Междувременно на бойното поле Москва прикани филантропични организации да изведат цивилно население от градове под украински надзор в Донбас. Русия твърди, че бойците там употребяват локалното население като жив щит.

Губернаторът на съветската Белгородска област, която е директно до границата с Украйна, разгласи, че има един умрял и трима ранени след бомбардировка на силите на Киев. Продължава и основната борба за Змийския остров в Черно море.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР