10 % повече за пожарникаритеБългарските пожарникари ще получат 10% увеличение

...
10 % повече за пожарникаритеБългарските пожарникари ще получат 10% увеличение
Коментари Харесай

Борисов обеща на пожарникарите 10% увеличение на заплатите

10 % повече за пожарникарите Българските пожарникари ще получат 10% нарастване на заплатите с новия бюджет. Това съобщи във Варна министър-председателят Бойко Борисов. Той посети обновената постройка на пожарната работа в кв. „ Аспарухово “ в града.

„ Българските пожарникари са герои, заслужават доста почитание. В работата си залагат живота си. Когато спят, цялата страна е щастлива “, сподели още министър председателят.

„ Стремежът на държавното управление е да отговори на потребностите на всички браншове в страната. „ За варненци Автомагистрала „ Хемус “ е основата на всичко “, безапелационен беше министър-председателят.  
Обновената постройка на пожарната във варненския квартал Аспарухово
Публикувахте от в Петък, 19 юли 2019 година
През 2018 година са осъществени ремонтни действия на 44 здания в териториалните звена в страната на стойност 1 377 385 лева . Със средства от оперативна стратегия „ Околна среда “ и „ Регионално развиване “ са доставени 634 нови пожарни коли и транспортни средства, 32 автоматизирани стълби, 12 хидромоторни помпи, 22 избавителни коли и друга техника.

Извършени са доставки на централно равнище на 8400 комплекта персонални защитни средства, топлозащитни дрехи и костюми за работа в химически нечиста среда и 935 дихателни апарати и лицеви маски.   
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР