10 от неговите ученици, вече утвърдени и популярни артисти ще

...
10 от неговите ученици, вече утвърдени и популярни артисти ще
Коментари Харесай

Столична община организира театрален фестивал посветен на актьора, режисьор и театрален педагог ДИМИТЪР ЕЛЕНОВ


10 от неговите възпитаници, към този момент одобрени и известни актьори ще проведат своя уъркшоп! Чрез тази последователност - известните оказват помощ за продължение задачата на Еленов, траяла над 40 години!

 

В началото на лятото, в края на образователната година - 29,30 юни и 1 юли на сцената на КИНО КАБАНА, в арт среда менторите на фестивала ще взривят клишета, предубеждения, дискриминационни модели посредством привличане и другарство на разнообразни групи, както и маргинални, обект на стигматизиране - деца със характерни потребности, деца в неравностойно състояние, деца на бежанци от Украйна.

 

Артуъркшоп ДИМИТЪР ЕЛЕНОВ предлага ателиета в непосредствен контакт с участниците и пред техните родителите. Сърцевината на фестивала е в директното другарство на одобрени създатели, самите те минали през детската театрална студия на Еленов, директно с младежи, които се стремят да развият гения си и търсят своя наставник в изкуството. Стремежът към такава синергия ще сътвори специфична атмосфера и ще се трансформира в негов характерен знак.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР