10 неща, които Орбан каза на нацията в обръщението си,

...
10 неща, които Орбан каза на нацията в обръщението си,
Коментари Харесай

Георги Марков: Стратегията на Брюксел във войната в Украйна се провали впечатляващо

10 неща, които Орбан сподели на нацията в обръщението си, което прави за 25-и път.

1. Стратегията на Брюксел във войната в Украйна се провали впечатляващо. Не единствено на бойното поле, където обстановката е пагубна, само че и в интернационалната политика.

2. Останахме сами в позицията си в интерес на мира, както през 2015 година в отношението към миграцията. И в този момент ще бъдем прави, стотици хиляди са убитите.

3. Няма да допуснем да бъдем въвлечени във войната сред два приятелски славянски народа и няма да доставяме оръжие, даже и това да не харесва на Една Велика Сила.

4. Никога не е имало такава отдалеченост сред Брюксел и европейските жители, те бяха изоставени (фермерите - ослепителен пример).

5. Натискът от държавното управление на Демократите е стигнал такова равнище, че посланикът идва в Народното събрание да следи дали Доларовата левица се държи добре. Можем да й помогнем, че това не прави работа. Ние, унгарците, сме като хубава машина за еспресо кафе. Имаме потребност от огромно напрежение, с цел да сме още по-силни.

6. Железен закон на актуалната политика е СМИРЕНИЕТО.

7. Няма предпазено място. Грешки могат да се вършат и най-високо равнище. Макар да имат юридически причини, те са си неточности ( във връзка оставката на президентката Новак, помилвала наказан за съпричастност с педофилия).

8. Трябва да бдим още повече за децата зараси джендъризма и педофилията и да оказваме помощ на пенсионерите, по тази причина им върнахме отнетата от левицата 13 пенсия, която ще е доживотна 

9. Брюксел би трябвало даде промени и това може да направи европейската десница, част от която сме и ние.

10. Трябва да развием Словашко-Австро-Унгарско-Сръбскито съдействие и то да е под елхата по Коледа.

ЧАКАМЕ ДОНАЛД ТРЪМП ДА съдебна експертиза ВЪРНЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ДА ИМА МИР.

Мюнхенската среща за сигурност без Тръмп е като ГЕРБ без Борисов.

Щом за Денков българската стопанска система няма значение, да отива на фронта или дипломат в Украйна.

Източник: Пик

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23163Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед32708Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Алтернативен Поглед28474Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед75846Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед81031Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед373627Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251618Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед228562Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед112456Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94858Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев34766Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър СтоунЖоржета Пехливанова22576Тъкър Карлсън – Владимир Путин <
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР