10 международни и 10 родни гост-лектори обединяват разностранните си гледни

...
10 международни и 10 родни гост-лектори обединяват разностранните си гледни
Коментари Харесай

Иноватори от цял свят се събират в София през февруари, за да прогнозират света на бъдещето

10 интернационалните и 10 родни гост-лектори сплотяват разностранните си гледни точки върху тематиката Innovation for Social Growth: Connect the Dots на тазгодишното издание на интернационалния конгрес за нововъведения Innovation Explorer на 23 февруари в зала „ Джон Атанасов “, София Тех Парк.

За девета поредна година огромното събитие на организация Innovation Starter остава правилно на потвърдено сполучливата си формула да е сцена на най-смелите футуристични визии за развиването на света и България. Към общата дестинация – обществен растеж на обществото за ускорено икономическо развиване, следва да ни насочат 20 специалисти, освен от разнообразни географски направления, само че и от всевъзможни професионални посоки: физика, политика, социология, предприемачество, комунални услуги, бизнес, цифровизация, изкуство и доста други. 

Визионерският конгрес ще се организира от 9:00 до 17:00 ч, проведен в два съществени панела: “Разкриване на тайните на вселената ”, “Иновации за обществено израстване на обществото ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР