10 Март Apple планира да разшири инженерната си дейност в

...
10 Март Apple планира да разшири инженерната си дейност в
Коментари Харесай

Apple налива 1 млрд. евро за развойна дейност в Европа

10 Март
Apple възнамерява да разшири инженерната си активност в Мюнхен, включвайки в нея създаване на оборудване, фокусирано върху създаването на чипове и програмен продукт, свързани с 5G и бъдещите безжични системи.

Създаването на Европейски център за силициев дизайн в немския град, отбелязва Apple, ще добави стотици нови чиновници към нашите научноизследователски и развойни екипи в района и ще включва част от инвестиция на стойност 1 милиард евро за три години за възстановяване на техническата база в страната.

Мюнхен към този момент е най-голямото инженерно оборудване на американската компания в Европа, с екипи, фокусирани върху технологията за ръководство на зареждането, процесорите на SoC приложения и решенията за аналогови и смесени сигнали, употребявани в iPhone.

Новата лаборатория ще се обитава във към този момент издигната постройка от 30 000 квадратни метра и би трябвало да стартира активността си до края на 2022 година.

Според компанията новото звено ще се трансформира в " най-голямата локация за научноизследователска и развойна активност в Европа за мобилни безжични полупроводници и програмен продукт ".
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР