10-годишно момче от Сакраменто застреля и уби друго 10-годишно с

...
10-годишно момче от Сакраменто застреля и уби друго 10-годишно с
Коментари Харесай

Момче, обвинено в убийството на 10-годишно дете, след като взе пистолет от колата на баща му: ченгета

10-годишно момче от Сакраменто простреля и умъртви друго 10-годишно с откраднат револвер, който откри в неговия колата на бащата на нарушител, до момента в който изваждаше кутия цигари от транспортното средство, споделиха управляващите.

Заместниците на шерифа на окръг Сакраменто упрекнаха младежа в ликвидиране, а татко му Аркет Дейвис, 53, в голям брой закононарушения, в това число обвинявания за потребление на оръжие и застрашаване на деца.

Дейвис също беше удрян с аксесоар след закононарушение, тъй като се допуска, че се е опитал да изхвърли револвера в кофа за отпадък след стрелбата.

Около 16:30 ч. на 30 декември депутатите дадоха отговор на позвъняване, че момче е било убито в жилищен комплекс в квартал Футхил Фармс. След като дойдоха, те откриха несъответствуващ юноша в средата на паркинга, „ окървавен от главата и врата “.

Депутатите направиха опит за реанимация, до момента в който дойде противопожарната работа на метрото в Сакраменто и незабавно откараха момчето в близката болница, където то беше оповестено з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР