10 години след смъртта на съпруга си Андрей Баташов, неговата

...
10 години след смъртта на съпруга си Андрей Баташов, неговата
Коментари Харесай

Вдовицата на Андрей Баташов пристана на Гъмов

10 години след гибелта на брачна половинка си Андрей Баташов, неговата вдовица Боряна се отдаде тялом и духом на нов мъж. След куп любовни случки със състоятелни предприемачи, красивата русокоска се носи на крилете на любовта с комика Станимир Гъмов, научи сензационно „ Уикенд” от очевидци на тяхната обич.

Само преди 2 месеца артистът се изповяда в много откровенно изявление пред Мон дьо по Нова телевизия, в което изля душата си. Той описа за най-големите разтърсвания в живота си и призна, че сърцето му сега е заето. „ Решенията в любовта ги вземам елементарно. Не съм се женил до момента, само че съм живял на фамилни начала с майката на сина ми. Лесно взех и решението да се разделим и да си кажем „ Стига”, изповяда се Гъмов, който има 15-годишен наследник. Той обаче резервира поверителност и отхвърли да назове името на дамата, която е заела сърцето му.

„ Имам пороци, само че отношението ми с дамите е моята слабост. Продължавам да съм шушумига. Мухльо в хубавия смисъл. Ами, любвеобилен съм. Слаб ми е ангела. Ето, сега съм влюбен. Това не ме прави слаб. Ако се заженя, ти ще ми кумуваш. Абе, да се случва нещо... В момента ми е умерено. Любовта ми е млада – и в дословен, и в метафоричен смисъл. Дава ми успокоение, дава ми уют. Може би съм помъдрял”, показа пред Мон дьо артистът, който върти обич с 11 години по-младата от него Боряна. Гъмов и Баташова се познавали от дълго време, около шумните арт компании, в които обичали да купонясват. Двамата разкрили, че имат доста общи ползи, най-много любовта към изкуството и празненствата. Боряна обожавала свежото му възприятие за комизъм и купонджийски манталитет.

Изненадващо за мнозина година след гибелта на Андрей Баташов, вдовицата му не потъна в печал, а стана клиент на множеството всемирски празненства у нас. Боряна се появи на кастингите на музикалното риалити „ Х Фактор” и пожъна плевел триумф измежду публиката и журито. След това все по-често бе забелязвана като конферансие на разнообразни всемирски събития. Преди няколко години хубавицата заряза работата си в столична банка поради шоубизнеса. От брюнетка Боряна стана русокоска и промени освен външния си тип, само че и метода си на живот. Тя освен бе засичана по столични клубове и всемирски събития, само че името й беше спрягано с не един и двама по-състоятелни мъже.

В момента не е ясно от какво се прехранва Боряна, защото светският живот у нас е замразен. За разлика от нея 46-годишният Станимир не изпитва финансови усложнения. Докато сътрудниците на дипломирания кукловод мизерстват без участия поради пандемията от Ковид-19, Гъмов е натоварен с работа. Освен че взе участие в няколко постановки в Държавния куклен спектакъл и пътува на гастроли из страната, артистът се изявява със лична графа в „ Шоуто на Николаос Цитиридис”, от където му плащали доста добре.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР