10 години. Почти цели 10 години изминаха от онзи фатален

...
10 години. Почти цели 10 години изминаха от онзи фатален
Коментари Харесай

Мъчително!! 10 години след инцидента: Ето какъв е днес великанът Михаел Шумахер!

10 години. Почти цели 10 години изминаха от оня съдбовен ден, когато великанът на Формула 1 отиде на най-обикновени ски със фамилията си. Избра Франция и една от най-скъпите и добре поддържани писти. Но... уви. Падане и удар на главата в канара прекратиха живота му - може би не безусловно, само че съвсем.

Михаел Шумахер беше в кома цели шест месеца, след което сякаш го извадиха от нея, само че той на процедура престана да живее, а просто съществуваше. Надеждите на света, че с известността, парите и уважението към него, лекарите ще създадат знамение и той ей по този начин ще скочи още веднъж на крайници, от дълго време умряха.

Преди дни шефът на Формула 1 Стефано Доменикали съобщи с болежка, че това, което се случва с Шумахер през днешния ден, не го пожелава даже и на най-върлия си зложелател, даже на най-големия изверг.

Оказва се, че Шуми е безсънен, диша, живее, само че до такава степен. Днешният Шумахер е като кукла, която не е способна да живее обикновено сама, не е способна даже да се изправи.

Семейството на водача приема най-тежко случилото се, а Вили Вабер - някогашният му управител, съобщи през сълзи: " Всичко с него свърши. Вече нямам никаква вяра ".

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР