10.09.18 Символ на деня е рогът на изобилието и Вселената

...
10.09.18 Символ на деня е рогът на изобилието и Вселената
Коментари Харесай

Символ на деня е рогът на изобилието

10.09.18 Символ на деня е рогът на изобилието и Вселената ни изпраща значими блага.

Луната остава в земния знак Дева до 18:21ч. Важно е през днешния ден да има отговорност, ред, дисциплинираност. Хората демонстрират благоразумие, деловитост и рационализъм. Вниманието е ориентирано към настоящите задания. Често може да чувате рецензии. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система. Здравето е внимателно. Може да се постави начало на диети за намаляване.

Само няколко минути Луната ще се движи на луфт (от 18:13ч до 18:21ч), само че избягвайте тъкмо в тях да не предприемете нещо значимо. Изчакайте, в случай че купувате скъпи покупки, вършиме предложение или насрочвате среща.

В 18:21ч Луната минава във Везни – знакът на хармонията и партньорството

1 лунен ден до 07:30ч.

Следва 2-ти лунен ден, който стартира от 07:30ч на 10 септември и продължава до 08:42ч. на 11 септември.

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, би трябвало с признателност да го приемете, защото ориста ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, даже да не виждате никаква връзка в този миг. Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се реализира от единствено себе си. Само понякога ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всевъзможни подозрения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате:”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако по този начин започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

Отношения – Може да стартират в фамилията промени. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви новости при рационално пояснение ще бъдат признати без противодействие и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате споровете. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри,позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо. Не се опасявайте да експериментирате. В последна сметка положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.

Бизнес – 2-ри лунен ден се явява трамплин за реализиране на триумф от хората, въвлечени в областта на бизнеса. Необходимо е повишение на дейната активност. Добре концентрирайте всички сили в търсене на източник за финансиране на своя план, уточняване на проектите, създадени от преди и образуване на материална база за бъдещи планове. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се подписват покупко-продажби, да се подписват договори, за определяне на нови настоятелен връзки, взимане на работа на нови сътрудници.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Днес е 24 безоблачен ден – Много сложен ден, в който може да е подложена на инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Нужно е да разпознавате злото във всичките му проявления и да се пазите. Нека има повече светлина към вас, запалена свещ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР