10 000 лева ще бъдат похарчени от Община Асеновград за

...
10 000 лева ще бъдат похарчени от Община Асеновград за
Коментари Харесай

Подменят осветлението на парка до „Железния мост“ в Асеновград

10 000 лв. ще бъдат изхарчени от Община Асеновград за замяна на цялото осветяване в парка край ОУ „ Христо Ботев “ в града. Това се постанова поради счупени пет стълба през последния месец. Причината за пречупените в парка до „ Железния мост “ осветителни уреди не е вандалска демонстрация, а разяждане. Всички останали стълбове са рисково корозирали, обясниха за Actualno.com от управлението на Община Асенoвград.
За да се предотврати по-сериозен случай бе изключено електрозахранването на осветлението във въпросния парк. Така зародилата спешна ситуацуя постанова замяна на всички осветителни уреди там. Поради това, в Разчета за финансиране на финансовите разноски за 2017 година бе включен нов обект с название „ ОР на парковото осветяване в парка на квартал „ Свети Георги “ на стойност 10 000 лв..
Решението за разпределяне на финансите бе взето от локалния парламент в града, а парите се чака да бъдат обезпечени от завишение на приходите от продажби. В момента обектът е в процедура на възлагане на дребна социална поръчка. Сроковете, в които ще бъде осъществен ремонтът на осветлението в парка, ще станат ясни след сключване на контракта сред Община Асенoвград и определената компания реализатор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР