1 ученик загина, 23 бяха откарани в болница в Охайо след катастрофа с училищен автобус в първия учебен ден

...
Един ученик беше убит, а 23 бяха ранени – включително
Коментари Харесай

Един ученик беше убит, а 23 бяха ранени – включително един с опасност за живота – след катастрофа с училищен автобус в първия учебен ден.

Инцидентът е станал на щатски път 41 в Германския град, Охайо, във вторник сутринта, според съобщение за новини от щатския магистрален патрул на Охайо (OSHP).

Пътникът е обявен за мъртъв на място, а ранените са откарани в болници в района, се добавя в съобщението.

Училищният автобус на Northwestern Local School District беше ударен от Honda Odyssey, която пресича средната линия. След това автобусът е излязъл от пътя и се е преобърнал, според предварителния оглед, се допълва в съобщението.

Шофьорът на автобуса е с леки наранявания, а шофьорът и пътникът на Одисей са без опасност за живота, съобщиха от магистралния патрул.

Разследването на катастрофата продължава.

В изявление във Facebook местните училища на Northwestern казаха: „Семейство Northwestern, със тъга съобщавам, че тази сутрин имаше инцидент с наранявания, включващ един от нашите автобуси. Все още събираме информация и ще я споделим с вас, когато стане достъпна. В момента 41 е затворено в близост до училището... Очакваме времето за връщане на автобуса да спре този следобед, така че, моля, бъдете търпеливи.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР