(1) Сензация е как ПП щели да уволняват администрацията, но

...
(1) Сензация е как ПП щели да уволняват администрацията, но
Коментари Харесай

Евгений Кънев за маскарада в държавата: Сензация е всичко срещу ПП, но не и срещу Радев

(1) Сензация е по какъв начин Политическа партия щели да уволняват администрацията, само че не е сензация, че Радев “служебно ” подмени цялата държавна администрация и държавни компании (!) до равнище горско стопанство и постави на всички места свои хора и на Задкулисието.

 

(2) Сензация е, че назначенията в службите щели да се съгласуват с посолствата, само че не е сензация, че вкаран в политиката от Русия президент самичък предлага и самичък утвърждава промяната на всички служби с посочени му КОЙ знае от кое място лица.

 

(3) Сензация е, че някой приказвал с Урсула, а не е сензация, че никой в Европа не желае да се среща и приказва с президента на европейска страна.

 

(4) Сензация е, какво е записал народен представител, а не, че е направил противоконституционно действие!

 

(5) Сензация е единствено това, което се отнася в записите до Политическа партия, само че не и това, което е казано за президента - “под едната ръка върви с Гешев, под другата с Копринков да нападна кметове на ГЕРБ ”.

 

(6) Сензация е, че има “герой ”, който издаде “предателите ”, само че не е сензация, че е с пожелан от прокуратурата имунитет и ПРЕДИ конференцията е бил ВЕЧЕ охраняван от президентска работа.

 

(7) Сензация е, че всички медии вършат от записите на една демократична партия сензация, само че не е сензация, че други такива записи (освен и на ДБ) няма и не може да има във фасадна народна власт. Особено на проруски партии.

 

(8) Сензация е, че президентът призовал да се върне мандата; а не е сензация, че няма право на това! 

 

(9) Сензация е, че водачът на Политическа партия си приказва с водачите на Европейски Съюз и НАТО, само че не е сензация, когато се обслужват непосредствено съветските ползи!

 

(10) Сензация ще е в случай че има държавно управление на ПП-ДБ и ГЕРБ, само че няма да е сензация, в случай че президентът за следващ път неодобрява постоянен кабинет с процедурен и медиен тарикатлък и узурпира дефинитивно властта.

 

(11) Сензация ще е в случай че НЕ забележим най-малко един ден Радев и Гешев на екран, само че няма да е сензация, в случай че българите НЕ се запитат - абе тези какво тъкмо работят?

 

(12) Сензация е, че към момента има европейци у нас при този (засега само) медиен гнет, само че не е сензация, че българите отново са тръгнали след кремълски сътрудници и си жадуват руското иго. И съответния витален стандарт.

 

Евгений Кънев, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР