1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и помага да

...
1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и помага да
Коментари Харесай

С пари може да се купи щастие, ако се харчат правилно – или за ползата от смъртните грехове

 241418

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и оказва помощ да построяваме любовните връзки. Проучванията демонстрират, че хората, които постоянно си мислят за секс, по-добре вземат решение аналитични задания. Похотта ни кара да се концентрираме върху сегашното и върху детайлите за реализиране на настоящите цели, а точно секса.

Блудството толкоз добре извършва своята функционалност, че ни кара да се държим по подобен метод, че по най-хубавия метод да удовлетворим евентуалните сътрудници. Също по този начин проучванията демонстрират, че „ похотливците “ по-често показват обсег в любовта и начини за поддържане на връзката, като да вземем за пример градивно решение на спорове, с цел да се усилят възможностите за секс в бъдеще.

2) Чревоугодничество. Проучванията демонстрират, че хората, които са изяли парче торта, по-често дават пари за щедрост.

3) Алчност. С пари може да се купи благополучие, в случай че ги харчите вярно. Проучванията демонстрират, че хората стават по-щастливи, когато харчат пари с цел да изпитат някакъв нов опит, а не за материални полезности.

4) Мързел. Крайното положение на мързела – сън, усъвършенства паметта и ви прави по-проницателни. Също по този начин проучванията демонстрират, че мързеливите хора по-често оферират своята помощ.

5) Гняв. Гневът предизвика метод на мислене, който кара хората да поддържат убеждения, които са в несъгласие с техните лични. В допълнение – гневните брокери по-често реализират това, което желаят, в договарянията.

6) Завист. Сравняването с другите води до възстановяване на визията за себе си и на творчеството. Например, възпитаници, които се сравнявали с по-успешни от тях връстници, стартират да получават по-добри оценка.

7) Горделивост (високомерие). Горделивите хора са способни по-дълго да извършват сложни задания и постоянно одобряват водеща роля.

Учените изясняват, че когато преглеждаме сухите данни, то седемте смъртни гряха могат да ни послужат добре, макар обстоятелството, че в продължение на епохи се твърди, че грях – това е неприятно.

Всъщност знаете ли какво е грях?


Повечето от вашите грехове, в действителност не са никакви грехове. Може би сте създали някои неточности, само че това не са грехове. Според моето усещане за живота  думата “грях ” не съществува. Ще…

Цялата публикация

Фаталните пристрастености, които провокират тежки заболявания и недъзи

 

На енергийно ниво  това е елементарно да се изясни: за всички усеща и страсти в нашето тънко тяло, наречено астрал, дава отговор сърдечната чакра. Причините за пораждане на някои изключително опасни…

Цялата публикация

Смразяващи цитати на велики хора

 

1. Ако прекомерно дълго се вглеждаш в бездната, бездната стартира да се взира в теб. (Фридрих Ницше) 2. Повечето от нас – не са те. Нашите мисли – това е…

Цялата публикация

Кого застига съдбовното Кармично наказване?

 

Без значение е от какво или от кой тъкмо сте недоволни – “шеф-идиот ”, държавното управление или президента. Вие сте недоволни от несъвършенството на света. Светът е Божие създание, тъй че не…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР