1. Не ходете на почивка отделени един от друг Смята

...
1. Не ходете на почивка отделени един от друг Смята
Коментари Харесай

Нарушете тези правила, за да имате щастлива връзка

1. Не ходете на отмора отделени един от различен

Смята се, че в случай че разполагате със свободно време, би трябвало обезателно да го прекарате дружно. Но представете си, че не съумеете да вземете отпуските си едновременно, или че вие желаете почивка в планината, а половинката ви желае да къмпингувате до морския бряг. Не е реалистично, нито пък потребно да сте непрекъснато дружно. Не споделяме, че не би трябвало да прекарвате време дружно, само че намерете салдото, който да поддържа връзката ви здрава.

2. Споровете водят до разлъка

Според изследвания двойките, които в никакъв случай не спорят, а преглъщат проблемите си, е мощно евентуално да стигнат до разлъка или бракоразвод. Старайте се, когато водите сходни кавги да не наранявате и огоравате другия човек. Не се обвинявайте взаимно и не се обиждайте.

3. Децата са най-важното нещо

Те са значими, само че не подценявайте и връзките между тях. Иначе рискувате да ги отслабите, а сътрудникът и ще стартира да се усеща непотребен и непотребен. Децата имат потребност да виждат, че родителите им се обичат. Точно това им дава добър образец, който да следват в бъдеще, а това ще им дава благополучие и сигурност.

4. Не спете в разнообразни кревати.

Не всеки се усеща комфортно да спи в едно легло с различен човек. Единият може да стои безсънен до късно, да чете или глед телевизия, до момента в който другият да заспива рано, да хърка и така нататък Когато обаче не спите до половинката си, е значимо да не го вършиме, с цел да избягвате секс или физическа непосредственост.

5. Трябва да имате доста общи ползи

Не е потребно, нито за вас, нито за брака ви, да се отказвате от персоналните си ползи и да приемете изцяло тези на колегата си. Когато се откажете от личните си занимания и ползи все едно се отказвате от идентичността си. Перфектният вид е всеки да има свои лични ползи, само че да имате и общи такива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР