1. Довършете едно нещо, което отлагате системно от списъка си

...
1. Довършете едно нещо, което отлагате системно от списъка си
Коментари Харесай

7 лесни начина да направите тази седмица по-малко гадна

1. Довършете едно нещо, което отлагате редовно от листата си със задания.

Това може да е да си запишете час за ортодонт, да изхвърлите всички купища ненужни движимости от килера или да си купите оня чифт дънки, който от дълго време желаете да имате. Каквото и да решите да отметнете от листата си, ще почувствате облекчение. 2. Опитайте да прекарате малко време към животни.

Да бъдеш към животни, е успокояващо, тъй че тази седмица се пробвайте да се терапевтирате по този метод. Ако нямате личен домакински любим, се обадете на другар с подобен и се разходете дружно. Или се включете като доброволец в подслон за бездомни животни.

3. Вижте се или позвънете на другар или член на фамилията, с който желаете да прекарвате повече време.

Поддържането на обществения ви живот може да се окаже едно от първите неща, които страдат, когато сте заети и претрупани. Но това е и едно от най-важните неща, които може да подобрите по отношение на си и психологично.

4. Съставете собствен " признателен лист " най-малко за един ден.

Или даже за седмица. Запишете всички неща, за които сте признателни, без значение дали те са неща от живота като фамилията и приятелите, или дребни неща, които ви се случиха през днешния ден. Това освен ще ви накара да се почувствате добре на момента, само че ще можете да си ги припомните в бъдеще, когато имате потребност от напомняне.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР