1 час 45 минути след началото на гмуркането комуникацията с

...
1 час 45 минути след началото на гмуркането комуникацията с
Коментари Харесай

Смъртоносно налягане се е стоварило върху „Титан“ на 3800 метра, няма оцелели

1 час 45 минути след началото на гмуркането връзката с батискафа изчезна.

 

Надежда няма

 

Четири дни хората по света отброяваха часовете - какъв брой О2 ще стигне за оцеляването на екипажа на подводницата " Титан ", в случай че екипът - там, на дълбочина 3800 метра - е жив.

 

Вечерта на 22 юни притежателят на Титан, Ocean Gate, разгласи, че хората от екипажа на батискафа са " за голямо страдание изгубени ". „ Сега би трябвало да се примирим, че нашият основен изпълнителен шеф Стоктън Ръш, Шахзада Дауд и неговият наследник Сулеман Дауд, Хамиш Хардинг и Пол-Анри Нарголет, за жалост не мвогат да бъдат избавени “, се споделя в изказване на компанията. Екипажът на батискафа в Ocean Gate беше наименуван " същински откриватели, които се отличаваха със специфичен дух на премеждие и дълбока пристрастеност към проучването и отбраната на океаните ". Един от пасажерите на „ Титан “, английският милиардер Хамиш Хардинг, беше станал галактически екскурзиант преди съдбовното гмуркане и беше един от първите хора, пътували до Challenger Deep в Тихия океан, най-дълбоката известна точка на Земята.

 

Катастрофално налягане

 

Бреговата защита на Съединени американски щати удостовери, че останките, открити в региона на потъналия „ Титаник “, принадлежат на изчезналата подводница.

Няма вяра за избавление. Хората няма по какъв начин да оцелеят в сходна обстановка. „ Отломките демонстрират, че се е случило пагубно налягане. След като това е открито по безапелационен метод, ние уведомихме фамилиите ”, сподели контраадмирал Джон Маугер и изрази съболезнованията си на околните на екипажа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР