1,6,12,21 и 44 са автобусите, гласени от Общината да работят

...
1,6,12,21 и 44 са автобусите, гласени от Общината да работят
Коментари Харесай

Много добра новина! Ето автобусите, които ще се движат до полунощ

1,6,12,21 и 44 са рейсовете, гласени от Общината да работят до среднощ, научи Plovdiv24.bg.  "Предстои координиране с превозвачите, само че съвсем на 99% това са разновидностите. Добри са, обгръщат всички квартали на града, съответстват с огромна част от желанията на пловдивчани, изпратили своите рекомендации до нас ", описа за читателите ни зам.-кметът по превоз Златин Велев. 
Планът е автобусите по тези линии да се движат при лятно разписание до 24 часа. Анализ на пътникопотока през есента пък би трябвало да покаже, дали това разписание ще се резервира и през зимата. 
Още една добра вест за пловдивчани заяви Велев. Подготвя се редуциране на интервалите за рейсове 7,16,116,24, 44,21, 222 - т.е. колите по тези линии ще се движат по-често.
"Чака ни още работа, до края на идната седмица би трябвало да изготвим подробни маршрутни написания, по-късно да се свика комисия, която да прегледа предлагането ни, а по-късно Общински съвет би трябвало да гласоподава измененията ", разясни отрасловият заместител кмет. Планът е новите написания да започват напролет - месец април. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР