● През юли вземи телевизия от А1 на специална цена

...
● През юли вземи телевизия от А1 на специална цена
Коментари Харесай

Посрещни лятото с телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец

● През юли вземи телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец за
целия интервал на контракта
● Наслади се на над 100 ТВ канала без потребност от апаратура
● Възползвай се от интерактивни функционалности и 7 дни списък

През юли А1 дава опция на сегашни и бъдещи клиенти да се възползват от – 8,99 лв. на месец за целия интервал на контракта. Абонаментният проект включва над 100 ТВ канала, 30+ канала с HD качество, както и стратегии с 4К Ultra HD резолюция.  

Телевизията от А1 трансформира обичайното развлечение пред дребния екран в същинско прекарване. Офертата е лесна за активиране и потребление, предоставяйки оптимално улеснение на потребителите. Сред преимуществата на абонаментния проект са редица интерактивни функционалности като „ пускане изначало “, която разрешава на феновете да започват изначало настоящо предаване единствено с едно натискане на бутон, „ времево изместване “, с която могат да паузират, превъртат напред или обратно, до момента в който гледат онлайн, както и запис на излъчвания по желание, които предстоят да се излъчат, даже до момента в който гледат различен канал или не са пред тв приемника.

Абонирането за този вид услуга предлага и още улеснения – тематично обединяване на разнообразни канали и 7 дни списък.

Желаещите да се възползват от специфичните летни условия за телевизия от телекома могат да го създадат в магазините на А1 или онлайн на A1.bg.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР