№ 1: Раците ще ви четат като отворена книга Имат

...
№ 1: Раците ще ви четат като отворена книга Имат
Коментари Харесай

21 тайни на Раците

№ 1: Раците ще ви четат като отворена книга

 21 секрети на Раците

Имат естествената заложба да схващат от пръв взор, когато някой е откровен с тях или се пробва да ги „ подхлъзне “. Интуицията им работи безотказно, по тази причина е добре да разчитате на нея във всяка житейска обстановка.

21 секрети на Раците: № 2: Раците са буйни любовници

Раците са доста прочувствени и работят импулсивно, което ги прави изключителни любовници. Дори Казанова би им завидял, в случай че инцидентно ги види в деяние.

№ 3: Дълбоко сензитивните Раци имат дълги интервали на страдалчество

Поради сензитивния си темперамент, за тях е доста мъчно да преживеят разлъка и може да отнеме доста време, преди да се хвърлят в обятията на различен човек, даже единствено за разтуха. Предпочитат да преминат през тъгата си и едвам, когато са подготвени да продължат напред, позволяват нов човек в живота си.

№ 4: Раците са безпределно великодушни

Ако имате близки другари или родственици от зодия Рак, знаете техния табиет постоянно да се появяват с големи пакети дарове със или без мотив. И повода не е, че се усещат принудени да го създадат. Не, те просто са заредени с сила от усмивката, която ви носи този дребен жест.

21 секрети на Раците: № 5: Ракът е мистериозен и загадъчен

Истинска тайнственост за другите зодии. Или ги приемаш такива, каквито са, или не. Само не се опитвайте да ги превъзпитавате, ще свърши зле и за двама ви.

№ 6: Раците ще създадат всичко за индивида, който обичат от дълбините на сърцето си

 21 секрети на Раците

Обичат да се усещат мечтани и нужни на околните си, а меката им и чувствена природа притегля близките като магнит. Преди да имате време да погледнете обратно, вие към този момент сте свързани един с различен, като че ли с невидими влакна.

№ 7: Раците са спокойни и приятни за разговор…, до момента в който не бъдат предизвикани

Работата с Рак е безусловно наслаждение и вълшебно прекарване, само че това никога не значи, че ще ви разрешат да се качите на главата им. Ако ги провокирате, пригответе се да бъдете сложени на място по метод, който единствено Раците могат да създадат.

21 секрети на Раците

№ 8: Раци могат да изпитат светкавични промени в настроението

Тяхната безпределно прочувствена природа ги прави извънредно нестабилни в настроенията си. Например, събуждайки се заран, те се усещат ужасно като през лятото, само че до вечерта в душите им най-вероятно ще се сменят още няколко сезона.

21 секрети на Раците: № 9: Раците са правилни другари

Раците са положителни слушатели, само че на първо място са подготвени да зарежат всичко и да станат в 3 сутринта, с цел да оказват помощ на другар в потребност.

№ 10: Раците са надълбоко сантиментални

Топли очи, разрошени коси, преданост. Всичко допира сърцето на Рака и в душата му се надига вълна от страсти, а сълзите се леят на поток, като дълго съхранявани извори на горест и благополучие по едно и също време.

21 секрети на Раците: № 11: Раците не влизат в инцидентни връзки

Раците обичат интимността и отдадеността на дълготрайните връзки и рядко ще ги видите в краткотрайни връзки. Те не си губят времето в сходни завършения, тъй като знаят същинската стойност на значимите неща.

№ 12: Раците трансформират всеки дом в цитадела

Домът на Рака е неговата цитадела и няма друго място на света, където той да се усеща по-сигурен и спокоен. Ако прекрачите прага на къщата и тя се окаже едно от най-чистите, спретнати и уютни места, на които сте били, значи притежателят й е представител на зодия Рак.

№ 13: Когато Раците са нещастни, те се дистанцират

 21 секрети на Раците

Дори и да е нещо нищожно, в главата на Рака то има великански мащаб. Затова не забравяйте, че даже когато е сърдит поради нещо, което ви се коства нищожно, той ще построи стени към себе си, които мъчно ще бъдат преодолени.

№ 14: Раците не търпят самохвалци

Има доста малко хора, с които Раците не могат да поддържат връзка, само че в случай че сте някой, който се пробва да им каже какво да вършат, несъмнено сте се досетили с кого си имате работа.

21 секрети на Раците

№ 15: Раците са по детски срамежливи, което ги прави очарователни

Ако Ракът не познава добре индивида, който седи против него, тогава той няма да се отвори изцяло и в профил може да наподобява малко свенлив. Дайте му малко време и той ще се покаже пред вас в целия си искра.

№ 16: Ракът има неповторимо въображение

Мечтател по природа, мозъкът на Рака не познава граници. Той е отворен за нови хрумвания и постоянно деликатно подхожда към всеки аспект от живота.

 21 секрети на Раците: № 17: Ракът не не помни елементарно болката, породена от човек, на който е вярвал

Раците изповядват правилото: отнасяйте се с хората по този начин, както желаете да се отнасят с вас. Но в случай че някой го е обидил сериозно… не очаквайте скоро да му бъде простено или забравено.

№ 18: Раците са мощни и издръжливи

Те могат да бъдат чувствителни и прочувствени, само че не бъркайте тези черти със уязвимост. Напротив, това е един от най-упоритите знаци на зодиака, който ще оцелее, каквито и компликации да му сервира животът.

№ 19: Раците инстинктивно пазят хората, които обичат

 21 секрети на Раците

Първото и най-важно нещо в света на Раците е тяхното семейство и близки. Затова даже не си и помисляйте да наранявате някого от фамилията им, тъй като ще бъдете преследвани.

№ 20: Раците са комплицирани и загадъчни персони

Представителите на зодия Рак мъчно могат да бъдат избрани с една дума. Толкова многопластов е техният темперамент. Точно, когато си мислите, че ги разпознавате и знаете с кого си имате работа, те се появяват в напълно друга светлина и изцяло объркват първичната ви визия за тях.

21 секрети на Раците: № 21: Раците са безпределно състрадателни

Един от най-грижовните представители на зодиака, е Ракът. Истински емпати, те незабавно схващат, че обичаният човек (без значение от разстоянието) не се усеща добре и вършат всичко допустимо, с цел да го утешат. Изключително разбиращи и любящи, те елементарно умеят да се слагат на мястото на различен, изключително, в случай че е заел особено място в сърцето му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР