€70 000 в кашон пращат кметицата Иванчева зад решеткитеКметицата на

...
€70 000 в кашон пращат кметицата Иванчева зад решеткитеКметицата на
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в сряда, 18 април 2018

€70 000 в кашон пращат кметицата Иванчева зад решетките


 02_pari Кметицата на столичния регион “Младост ” Десислава Иванчева бе зрелищно задържана в центъра на София. Малко по-късно маскирани спецченгета влязоха и в постройката на общината. По първични данни Иванчева е арестувана поради рушвет от 70 000 евро, който й бил даден за позволение за градеж. Говори се, че това било единствено първата вноска от общо 250 000 лв..

Режат 6000 болнични кревати


 05-01 Одобрен е план на нова Национална здравна карта. НЗОК ще упражнява право на избор. От 38 803, леглата би трябвало да станат 32 913.

Новата тройна коалиция е в дясно


 08_01 „ Демократична България “ – групичка от провалени политици, протестъри и грантаджии – коментар на Георги Георгиев.

Изостава догонването на богатите страни


 09_kuti Брюксел: №1 сте в Евросъюза по неравноправие на приходите. Пациентите заплащат от джоба си, с цел да бъдат лекувани, макар че са обезпечени – разбор на Стефан Кючуков.

“Миротворците ” демонстрираха в Сирия филм без резултати


 11-01 Европа би трябвало да спре опълчването сред Русия и Съединени американски щати, споделя доцент доктор Йордан Величков, учител по интернационално право и посланик, в изявление за “Труд”.

Качеството на образованието е директно подвластно от научната активност в университетите


 12-1-golqma Статия на проф. Иван Илиев, ректор на Лесотехническия университет – София, от полемиката на “Труд” Висшето обучение – проблеми и вероятности.

Главатарят на Косово


 32-01-thaci Силует на Хашим Тачи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР