€ 50 000 обикалят от няколко дни около Съдебната палата

...
€ 50 000 обикалят от няколко дни около Съдебната палата
Коментари Харесай

Извънредно! € 50 000 обикалят около Съдебната палата във Враца, Емилио от „Екофрут“ иска свобода

€ 50 000 обикалят от няколко дни към Съдебната палата във Враца, оповестиха наблюдателни кибици за организация BulNews.
Крупната сума е единствено на една ръка разстояние от прозорците на Окръжния съд и е извънредно привлекателна.
Причината тези пари да са в този регион е идното съвещание на следващия ден, на което ще се гледя мярката на скандално известния Емилио Емилов от „ Екофрут “. 21-годишният врачанин е в следствения арест на пандиза поради повдигнати обвинявания за присъединяване му в всеобщ пердах. За скандалния случай в детайли оповестява единствено медията ни, до момента в който за сътрудниците от „ Храма на обречените “ той не съществува.
Припомняме, че бандата на Емилио Емилов преби няколко индивида на 8-ми против 9 март на централния площад във Враца.



Тежкият престъпен случай провокира освен публичното неодобрение от самозабравилия се наследник на притежателя на транспортната компания „ Екофрут “ Емил Марков- Марчелата, само че събра на невиждана среща кмета на града Калин Каменов, окръжния прокурор Владимир Сираков и шефа на полицията Красимир Йончев.
През последните години Емилио Емилов беше постоянно герои в разнообразни престъпни произшествия, само че по необясними аргументи възмездието все му се разминаваше. Медията ни неведнъж описваше тези " подвизи ", на които непроменяемо се появяваше могъщата фигура на татко му. Заради тази публичност Марчелата преследва правосъдно BulNews, като в това си деяние той ненадейно срещна поддръжка от едно корумпе от Районния съд.
Утре Окръжния съд би трябвало да гледа мярката на побеснелия Емилио Емилов и затова към постройката обикалят едни €50 000. След съвещанието ще стане ясно дали някой магистрат е отворил прозореца и прибрал безпризорната кешовица.
Марчелата е наел за бранител на сина си острието на врачанската адвокатура Светла Генова. Дамата е известна в обществото с неприемливата си процедура да влиза в кабинетите на съдиите и да им оказва гальовен напън. Дали и в този случай това е по този начин, ще разберем след произнасянето на състава на Окръжния съд. Неговото решение ще бъде дефинитивно.
Досега по това досъдебно произвеждане прокуратурата и Районния съд опазиха почтено специалността си и публичния интерес, и не се поддадоха на нечовешкия напън Емилио Емилов от „ Екофрут “ да бъде освободен.
В сряда ще разберем дали един арбитър от Окръжния съд е станал с €50 000 по-богат…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР