… дали ако той бил Старибратов, нямало ППДБ да спечелят

...
… дали ако той бил Старибратов, нямало ППДБ да спечелят
Коментари Харесай

Манол се питал…

… дали в случай че той бил Старибратов, нямало ППДБ да завоюват изборите в Пловдив.

Ами да пита ортака си Чило за какво загуби вота в „ Централен “. До последните секунди Манол агитираше за Чило.

А Чило да вземе да отговори най-сетне на трите ни въпроса:
Как счита да реши транспортния безпорядък, основан и от пробива на Централна гара, и какво мисли за концепцията на НКЖИ да затвори Бетонния мост, откакто компанията на тъста му „ Елвеко “ е подизпълнител на сдружения по плана на НКЖИ? На какъв брой възлиза ДДС-то за дарените на Украйна електрогенератори със средства от фондацията на депутата от ППДБ Манол Пейков и обезпечени от компанията „ Елвеко “, в която е съучастник и зам.-шеф,  къде е то (ДДС-то) и какъв брой тъкмо дарения са преведени от фондацията на Пейков към „ Елвеко “ за генераторите? Конфликт на ползи ли би било, в случай че брачната половинка му Донка Вескова Дойчева–Попова беше влезнала в новия Общински съвет като претендент от листата на ППДБ (поставена на 27-о място), а той стане кмет отсъщата коалиция?
Разбира се, въпросите би трябвало да се извърнат в минало време, само че ги оставяме в настоящо. До идващите избори с подправените чатботове на победените.

Спасение са генериращите подбив и ненавист ръководещи в никакъв случай няма, само че явно ППДБ не си вземат елементарно поука.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР