• Новият модел LinkBuds S Earth Blue използва материал от рециклирана

...
•	Новият модел LinkBuds S Earth Blue използва материал от рециклирана
Коментари Харесай

Sony представя новите LinkBuds S модел “Earth Blue” - най-малките и най-леките изцяло безжични шумопотискащи слушалки на Sony

• Новият модел LinkBuds S " Earth Blue " употребява материал от рециклирана смола, създаден от пластмасови галони за диспенсъри за вода.

• Сумата от 2 USD от продажната цена на всеки LinkBuds S ще бъде дарена за действия по запазване на океаните.

• Към серията LinkBuds и слушалките WF-1000XM4 към този момент е добавена и многоточкова Bluetooth® връзка, налична след възобновяване на софтуера, която разрешава по едно и също време свързване на две устройства с безпрепятствено превключване сред тях.

LinkBuds S: нов стандарт в слушалките

LinkBuds S е модел, който предлага напълно нова идея на работа, и ви дава най-хубавото и от двата свята. Тези слушалки са идеалният избор, когато не желаете да губите връзка както с онлайн света, по този начин и със света към вас, през целия ден с помощта на ултра дребния и лек дизайн, промокаем естествените звуци от околната среда. Слушалките комбинират новаторската аудио технология за пропускане на околния звук, която ви разрешава да си взаимодействате със света към вас, с висококачествено шумопотискане, с което можете да се фокусирате единствено и само върху наличието, което обичате.

Слушалките интегрират технологията Adaptive Sound Control - умна функционалност, която трансформира настройките на околния звук според от това къде сте, с цел да основат идеалното преживяване, до момента в който слушате. Тъй като методите, по които си взаимодействаме със звука, еволюират непрекъснато и стават все по-разнообразни, като да вземем за пример да се любуваме на музика и игри през слушалките си или да участваме в конферентни диалози, Sony не стопира да развива своята серия LinkBuds и да употребява приложения от други партньорски компании, с цел да подсигурява оптимално аудио преживяване на своите консуматори в унисон със актуалния метод на живот.

LinkBuds S с нов цвят: " Earth Blue "

Удобните LinkBuds S ще бъдат налични в нов цвят " Earth Blue ", като част от тялото и калъфа са направени от рециклиран материал от смола, създаден от рециклирани пластмасови галони за диспенсъри за вода. Материалът е истинска разработка на Sony в търсене на нова дизайнерска визия, чиято цел е да разшири евентуалното приложение на рециклирани материали от галони за диспенсъри за вода, с цел да се употребяват техните адхезивни свойства. Полученият материал основава красива неповторима мраморна шарка, която е друга за всеки чифт.

Не единствено модел " Earth Blue ", само че и цялата серия LinkBuds се предлага в опаковки, за които не е употребена пластмаса, а слушалките употребяват рециклирани материали от автомобилни елементи, което отразява уговорката на Sony като компания да понижи неподходящото влияние на нейните артикули върху околната среда.

Sony Group създава дълготраен проект за запазване на околната среда, наименуван " Road to Zero ", чиято цел е да понижи нейния екологичен отпечатък до нула до 2050 година Като част от този проект Sony изготвя средносрочните цели по запазване на околната среда " Green Management 2025 ", които влизат в действие от фискалната 2021 до 2025 година Целта е да се усили мащабът на прилаганите ограничения, да вземем за пример посредством въвеждане на рециклирани пластмаси, понижаване на енергийното ползване на продукта, изключване на пластмасата от опаковките на новите дребни артикули и въвеждане на сила от възобновими източници.

Дарителска стратегия в помощ на дейностите по запазване на океаните

През последните години годишното произвеждане на пластмаса се е нараснало почти 20 пъти за интервал от 50 години, до момента в който количеството рециклирана пластмаса остава на почти 9%. Sony ще подари част от продажбите на всички слушалки от серията LinkBuds S Colours на Conservation International (CI) - интернационална Неправителствени организации, която оперира в над 70 страни от 1987 година насам, като основава опция общностите да се грижат отговорно и стабилно за природата и световното био многообразие за по-добро бъдеще на човечеството.

Сумата от 2 USD от продажната цена на всеки продаден продукт ще бъде дарена за поддръжка на дейностите на CI по запазване на морската среда. Това значи, че по калкулации на Conservation International всяка покупка ще отбрани близо 58 824 квадратни метра от океана, което е повърхност, равна на почти 47 олимпийски басейна.

" В природата нищо не се случва във вакуум. Замърсяването на едно място може да засегне целия океан, " сподели Анастасия Ко, основен шеф маркетинг в Conservation International. " Замърсяването с пластмаса е проблем единствено по себе си, само че то също играе роля и за утежняването на други проблеми, пред които е изправен океанът, от климатични промени до неконтролиран лов на риба. Хората зависят от това да имаме здрава океанска среда и старания като това ни оказват помощ да наберем нужното финансиране и да повишим информираността и ангажираността на обществото и потребителите. "

Функцията за по едно и също време свързване към две устройства към този момент ще бъде налична

Освен това за всички модели от серията LinkBuds ще бъде пуснато възобновяване на софтуера, което ще разреши потреблението на функционалността Multipoint Bluetooth, с която можете да се свържете към две устройства по едно и също време. Например, в случай че сте пуснали музика от своя компютър, а получите позвъняване по телефона, слушалките автоматизирано ще превключат към телефонното позвъняване, с цел да може проведете hands-free диалог без да е належащо да превключвате връзката.

Всички модели от серията LinkBuds ще получат възобновяване на софтуера през ноември 2022 година, с който ще се поддържа функционалността Multipoint Bluetooth, а носителите на доста влиятелни награди слушалки WF-1000XM4 също ще могат да се възползват от тази комфортна Bluetooth функционалност от зимата.

Цени и наличност

LinkBuds S версия " Earth Blue " ще се оферират на цени от почти 279 лева и ще бъдат налични в Европа от ноември 2022 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР