• Бившият МВР шеф вече обитава с младата си изгора

...
• Бившият МВР шеф вече обитава с младата си изгора
Коментари Харесай

Изненада! Ето коя е студентката, която разведе Бойко Рашков на стари години

• Бившият Министерство на вътрешните работи началник към този момент населява с младата си възлюбена резиденцията с 12 бани в полите на Витоша
• Хубавицата, завладяла сърцето му, е на годините на щерка му – към 30 Бившият министър на вътрешните работи и сегашен народен представител от „ Продължаваме промяната ”  Бойко Рашков към този момент е публично разграничен с дългогодишната си брачна половинка Мария Михова, научи „ Уикенд “ от два самостоятелни един от различен свои източници. Според думите им, беловласия някогашен министър не живее под един покрив със законната си половинка, която преди към 5 месеца дефинитивно се изнесла от фамилния замък в подножието на Витоша и от този момент населява сама апаратамент в софийския кв. „ Лозенец “. Резиденцията на Рашкови закупи популярност предишното лято поради разкоша и размерите си. Имението край Американския лицей в София разполага с рекордните 12 бани и тоалетни – разкош в жанр Владимир Путин и олигарсите му. Рашков очевидно се нервира, когато тематиката за парцелите му участва в медиите и афишира изданията, които напомнят това, за „ кафяви бухалки ”.
Източник на „ Уикенд ” твърди, че раздялата сред Бойко Рашков и брачната половинка му Мария след над 40 години сватбен живот се дължи на млада дама от Плевен, която до неотдавна е била негова студентка, а сега е новак правист в реномирана адвокатска адвокатска фирма. Твърди се, че знойната възлюбена на някогашния шеф на Министерство на вътрешните работи към този момент живее на взаимни начала с него в помпозния замък до Американския лицей, а Рашков я показва като своята нова житейска половинка пред околните си другари.
„ Дамата е доста по-млада от него. Тя е на към 30 години и е с тапия на правист от УНСС. Бойко Рашков й преподаваше наказателно-процесуално право допреди 2 година, само че двамата откриха любовта си едвам откакто тя приключи своето следване “, открехва завесата към интимния свят на двойката източник на „ Уикенд “.
Информаторите ни не пожелаха да разкрият самоличността на новата му обичана, както и повече интимни пикантерии с обяснението, че Бойко Рашков се е сложил в деликатна обстановка – въпреки и преоткрил любовта на 67-годишна възраст, той въпреки всичко се старае да резервира достолепието на изоставената Мария и да бъде в естествени връзки с щерка си, която приела мъчно пеперудите в стомаха на родителското тяло.
Разправят, че щерката на Бойко Рашков – съдийката от Софийски областен съд Илияна Рашкова – Цековска не беседва с баща си поради новата жена в живота му. Внучката на Рашков – Мария, която към този момент е 17-годишна тийнейджърка, също не крие разочарованието от дядо си. Съмненията, че Бойко Рашков е смразен с жена си Мария Михова, един от маститите нотариуси в София с адвокатска фирма в идеалния център на столицата, избухнаха още предишното лято. Тогава нескрито изскочи техен сватбен контракт, дълъг цели 38 страници, в който съпрузите описваха и поделяха имотната си империя, през днешния ден оценена от брокери на към 10 млн. лева
Именно с помощта на разкрития сватбен договор на Бойко Рашков, подписан на 28 октомври 2019 година, стана известно, че юристът от гоцеделчевското село Огняново добре се е напечелил като държавен чиновник – той и жена му Мария са придобили общо 19 първокласни имота в София, Несебър и пирдопското село Антон с обща застроена повърхност от над 2 000 кв. м. Най-впечатляващия елмаз от имотната огърлица без подозрения е палатът с фамозните 12 бани край Американския лицей и Академията на Министерство на вътрешните работи в полите на Витоша.
Тузарският дворец е със 700 кв. застроена повърхност, с двор от съвсем 2 декара и с няколко независими жилището. Освен с 12-те бани, дворецът разполага с фитнес, финландска сауна, целогодишно отопляем басейн, вътрешен британски двор, билярдна зала, 40 квадрата гримьорна с мъжко и женско поделение, блиндирано помещение със сейф за предпазване на оръжие и полезности, 2 гаража и 3 складови пространства. Заради галопиращите цени на парцелите, към днешна дата имението е оценено на към 5 млн. лева от брокери. Съгласно брачния контракт за делба на парцелите при бракоразвод, палатът с 12-те бани остава във притежание на Бойко Рашков.
След като имотната огърлица на напористия някогашен началник на Министерство на вътрешните работи и неуспешен шеф на КПКОНПИ видя бял свят предишното лято, Рашковпотвърди достоверността на документа, но отрече да се е развел с жена си. Той дори елегантно си изми ръцете със своята половинка, оправдавайки с нейната работа като нотариус смайващата имотна империя и тлъста банкова сметка с налични над 750 000 лева
Заради това мнозина позволиха, че Бойко Рашков възнамерява да се раздели фиктивно с жена си само поради инспекцията на КП КОНПИ. Белокосият фен на спиртните питиета попадна на мушката на Антикорупционната комисия през 2019 година поради неподадена декларация. До този миг никой от КПКОНПИ не оповестява дали има открити нередности по прашасалата инспекция за благосъстоянието на Рашков, само че чудесно инфомирани източници са безапелационни, че има учредения за запориране на немалка част от имотната империя.
Според думите им, измежду аргументите Бойко Рашков толкоз да упорства да оглави Антикорупционната комисия е за да осуети всякаква опция да лъснат фрапантни несъответствия в приходите му. „ Ревизиите, които специалистите от КПКОНПИ вършат на физически лица от властта могат да се проточат 3-4 години и най-после проверяваният да бъде „ опраскан “. Рашков си завоюва доста врагове като вътрешен министър и като печен правист чудесно знае, че е уязвим при съзнателно осъществена инспекция на приходите му от КПКОНПИ. Засега го избавя само нежеланието на краткотрайното управление на Антикорупционната комисия да огласи резултатите от проверката “, коментират източниците ни.
Близки до Бойко Рашков обаче упорстват, че данъчната проверка няма нищо общо с раздялата с жена му. Според думите им, нотариус Мария Михова сама напуснала помпозното имение при започване на годината, откакто мъжът й почнал да се появява на обществени места с досегашната си студентка и да не крие интимната си връзка с дамата, която е с няколко години по-млада от щерка му.
„ Нотариус Мария Михова е преодолявала не една и две сходни рецесии в над 40-годишния си брак с Бойко Рашков, само че в този момент в действителност е окончателно разделена и грубо скарана с него! “, потвърждават нейни колежки. Те разкриват, че Мария е съумяла да изиграе мъжа си даже при делбата на благосъстоянието.
„ Съгласно контракта за делба най-баровските от 19-те парцела отиват при Бойко Рашков при бракоразвод с Мария. Това обаче е неприятен ход на Рашков, защото по този начин остави писмено доказателство, че първокласните парцели са закупени с негови пари, чийто генезис сигурно не може да бъде пояснен единствено с държавната заплата… “, подмятат нотариуси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР