​​​​​​​Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79

...
​​​​​​​Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79
Коментари Харесай

Кървава неделя: Адско меле край Мездра! Пътят е затворен, а шофьорите са в капан ВИДЕО

​​​​​​​Тежка злополука е станала преди минути на интернационалния път Е-79 край Мездра. Това съобщава BulNews. Жестокият конфликт е в региона на мотел „ Долче Вита “.

Челният удар е сред лек автомобил „ Опел “ и турски ТИР. Тежкият камион е пътувал в посока Ботевград, когато в него без причина се забива колата.

На мястото на злополуката са пристигнали полиция, пожарна и кола за спешна помощ. Леката кола е била толкоз смачкана, че се е наложило огнеборците да режат ламарините, с цел да извадят водача.

По неофициална информация, лидерът е младо момче на към 20-23 години. От возилото младежът е изваден жив, само че в тежко положение.

Шофьорът на ТИР-а е карал относително постепенно и след удара е съумял да овладее машината, с цел да не премаже другите коли, само че няколко метра по-късно е изгубил надзор и се е забил в скалите край пътя.

По цялото пътно платно има доста разпилени елементи от лекото транспортно средство.

Проверката с дрегер откри, че турският лидер не е използвал алкохол и упойващи субстанции.

Заради жестоката злополука интернационалният път Е-79 е затворен и в двете направления. В момента тече оглед на дежурна група на РУП-Мездра.

Пътят се чака да бъде затворен през идващите 3 часа. На излизане от Враца на разклона има построено контролно-пропусквателен пункт и целият трафик се пренасочва през Поволче и Челопек, а пътуващите от София, би трябвало да заобиколят през Ребърково, Паволче и Челопек.

И от двете страни на пътя има километрични колони от коли.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР