​Униформените няма да допускат до стадиона зрители във видимо нетрезво

...
​Униформените няма да допускат до стадиона зрители във видимо нетрезво
Коментари Харесай

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и организация на движението в столицата във връзка с Вечното дерби

​Униформените няма да позволяват до стадиона фенове във очевидно нетрезво положение, носещи неразрешени предмети и движимости, както и гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия
В Столична дирекция на вътрешните работи е основана нужната организация за запазване на публичния ред и обезпечаване сигурността на придвижването по отношение на футболната среща сред тимовете на ПФК „ Левски “ и ПФК „ ЦСКА – София “ в неделя, 18 септември, с начален час 16:45 на Национален стадион „ Васил Левски ”.

На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на стадиона служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и онлайн. Привържениците на „ Левски “ ще бъдат допускани на отворените входове на браншове А и Б, а на „ ЦСКА – София “ – на   сектори  В и Г. Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми, и чадъри).

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда. 

За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 14:45 часа.

Преди, по време на и след футболната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града.

Във връзка с провеждането на спортното събитие в следобедните часове е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР