​Той се проведе във филиал Здравец“ на детска градина Русалка“,

...
​Той се проведе във филиал Здравец“ на детска градина Русалка“,
Коментари Харесай

Над 100 деца се включиха в спортен празник по проект на Община Видин

​Той се организира във филиал „ Здравец “ на детска градина „ Русалка “, която дружно със приблизително учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “ и главно учебно заведение „ Софроний Врачански “ са сътрудници по план „ Заедно за по-добър живот “, който се извършва в границите на Оперативна стратегия „ Наука, обучение и образован напредък “.
Гост на събитието беше заместник-кметът по филантропични действия и обществена политика Борислава Борисова. „ За мен е същинска наслада, че през днешния ден организираме този прелестен състезателен празник, предстоящ с неспокойствие от толкоз доста деца. И това става допустимо с помощта на плана на Община Видин. Използвам опцията да благодаря на нашите сътрудници за проявените от тях съществено отношение, отговорност и за положителната работа дотук, а уповавам се – и отсега нататък “ – сподели тя. И пожела на децата интензивно да се включат в игрите и всички проведени занимания през днешния ден, на учителите и сътрудниците, които работят по плана – триумф, като акцентира, че Община Видин ще продължи да поддържа сходни действия.
 Vida ART Festival на 22 и 23 май във Видин Vida ART Festival на 22 и 23 май във Видин
В продължение на два дни Крайдунавският парк ще бъдe превзет от неповторима фестивална атмосфера. А видинските жители ще имат възмож...
​Директорът на ДГ „ Русалка “ Красимира Виденова осведоми, че по плана са закупени 45 броя спортни екипи за малчуганите от детската градина и нейния филиал, особено направени за деца от предучилищна възраст футболни, баскетболни и волейболни топки, а също и комплекти за бадмигтон. Освен спортния празник, са планувани още потребни действия, които ще допринесат за здравословното и хармонично развиване на децата. Предстоят осъществяване на 5-дневен лагер за 40 ученици на ДГ „ Русалка “, две еднодневни екскурзии в Белоградчик и Берковица, концерт на децата от клуб „ Етно “, образуване на етнографска галерия от клуб „ Традиции “ и церемониален театър в края на плана.
​Участниците в празника, разпределени в няколко групи, с възторг и доста въодушевление се включиха в спортните надпревари и игри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР