​Огнян Асенов Михайлов встъпи в длъжност като областен управител на

...
​Огнян Асенов Михайлов встъпи в длъжност като областен управител на
Коментари Харесай

Областният управител Огнян Асенов официално встъпи в длъжност 

​Огнян Асенов Михайлов встъпи в служба като регионален шеф на област Видин, след решение на Министерски съвет, взето на извършено съвещание на 4 август 2022г. Това стана през днешния ден на алегорична гала в Областна администрация.

​„ За трети път поемам поста регионален шеф на област Видин. Основната задача на ръководената от мен администрация е обвързвана с организирането на почтени, транспарантни и спокойни избори за новия 48-ми парламент на Република България “, съобщи Асенов и добави, че разчита на последователност от професионално квалифицирания екип на Областна администрация. Целта ще бъде също купеният избор да се сведе до най-малко и да се обезпечи равнопоставеност на всички участници в изборния развой “. В допълнение регионалният шеф заявява, че ще извършва пълномощията си по повод актовете на локалната власт, с която е имал положително взаимоотношение. Продължава и осъществяването на настоящите задания в Областна администрация – Видин с акцент към хората, означи господин Асенов. Той благодари на досегашното управление на администрацията за добре свършената работа.

​От името на екипа на Областна администрация – Видин, заместител регионалният шеф Анелия Влаховскапоздрави новия регионален шеф за встъпването в служба и му пожела триумф в работата,

Огнян Михайлов е бил регионален шеф през 2017 година и 2021 година Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ по специалността „ Управление на публичния ред и сигурност на Република България “ от Академията на Министерство на вътрешните работи. Михайлов е дълготраен чиновник на Министерство на вътрешните работи, като минава през всички равнища на професионално развиване до шеф на Регионална дирекция на вътрешните работи, ОДП и ОДМВР-Видин. Работил е също в системата на енергетиката и на Държавната организация „ Държавен запас и военновременни ресурси “ в София.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР