Звучи почти като виц, но е факт или поне така

...
Звучи почти като виц, но е факт или поне така
Коментари Харесай

Риалити фурия отказала на Божков

Звучи съвсем като анекдот, само че е реалност или най-малко по този начин твърди забърканата личност в случката. Мариела Нордел, която нашумя около готварския риалити формат на бТВ "Мастър Шеф " твърди, че предприемача Васил Божков е бил измежду ухажорите й през годините.


"Можех да съм на мястото на ЛиЛана, ха-ха-ха. Шегувам се, не желая нейното място. Да, срещала съм Божков около шведския си брачен партньор, който демонстрираше интерес в бизнес аспект към него. Интересна персона е Божков, съчетава острия разум на математик, шахматист, който планува 7 хода напред и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли. Но едно би трябвало да му се признае - джентълмен е и цар на великодушните жестове. Умее да впечатли една дама ", разкри в изявление за "Уикенд " Нордел, която помним и с изцепките й във "ВИП Брадър ".

На въпроса "Защо отказахте да бъдете в сантиментални връзки? ", къдрокосата хала навлиза в съществени откровения: "Какво да ви кажа? Веднъж като пътувахме в колата, той си постави ръката на коляното ми и непосредствено предложи: „ Искаш ли да ми станеш държанка?”. Прозвуча ми като Стефан Данаилов в „ Дами канят” – „ Ти, знаеш ли, че имаш страхотни очи”. Разбира се, че му отхвърлих. По това време бях омъжена, само че даже и да не бях, не бих му станала държанка - просто не е мой вид. Въпреки че обичам мощните мъже и тези, които са се потвърдили. Енергията, която Божков излъчва, е особена. Не мога да ви я опиша с думи. Честно казано, постоянно аз съм избирала мъжете си, а не те мен. "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР