Звучи неверооятно, но дори в съвременния свят с достъпни за

...
Звучи неверооятно, но дори в съвременния свят с достъпни за
Коментари Харесай

6 от заблудите в интимната сфера, които е време да преодолеете

Звучи неверооятно, само че даже в актуалния свят с налични за всеки връзки и информация, доста хора не престават да одобряват за правилни явно неверни неща.

Всеки ден четем и слушаме за разнообразни заблуди в секса. Объркващи, погрешни, даже подправени. Затова взехме решение да разконспирираме някои от най-големите легенди.
Заблуда 1. Размерът на обувките е обвързван с този на пениса 
Истината е, че няма никаква връзка сред двете. И с цел да ви шокираме още повече, ще ви кажем, че размерът на мъжкото достолепие няма нищо общо и с този на ръцете. Шок, нали?


Заблуда 2. Носенето на чорапи убива пристрастеността
Различни психолози от години изследват този феномен. Според тях, шансът да получите  няма нищо общо с носенето на чорапи. Дори в противен случай, те потвърждават, че в случай че по време на секс ви допрян студените стъпала на вашия сътрудник, е доста по-голям шансът да загубите всякакво предпочитание за секс.
Заблуда 3. Сексът води до отслабване 
За да отслабнете от секс, би трябвало да го вършиме най-малко 40 пъти дневно. Еднократният  изгаря към 80 калории, което се равнява на 10 минути постепенно вървене.
Заблуда 4. Презервативите понижават удоволствието 
Това е една от най-големите заблуди в секса. Реално обаче, в случай че един мъж знае по какъв начин тъкмо да работи, то един презерватив сигурно няма да го спре да ви докара.


Заблуда 5. Оралният секс е изцяло безвреден
Това не е по този начин. От орален секс може да си доведете: херпес, хламидия, сифилис, гонорея и още куп неприятни заболявания. Правете единствено безвреден секс, единствено с сътрудници, на които се доверявате.
Заблуда 6. Не може да забременеете от секс в басейн 
Това е противоречива илюзия. Според доста отзиви, изключително в женски конгреси, топлата вода работи като естествено. Това не е тъкмо по този начин. Наистина, басейните и джакузитата биха забавили сперматозоидите, само че не биха ги унищожили изцяло.

Каквото и да ви споделят, не забравяйте, че сексът е игра за двойки и разпоредбите се пишат самостоятелно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР