Звучи налудничаво на пръв поглед, но със сигурност е по-лесно,

...
Звучи налудничаво на пръв поглед, но със сигурност е по-лесно,
Коментари Харесай

Как да подобрим отношенията си за 60 секунди?

Звучи налудничаво на пръв взор, само че сигурно е по-лесно, в сравнение с си мислите. Предлагаме ви 15 необикновено елементарни техники, с които да изградите дълготрайни и щастливи връзки с колегата си и да заздравите тези с приятелите, децата, сътрудниците и даже с вас самите.

Заздравете връзката си
Прегърнете обичания за 60 секунди. Когато прегръщате някого, който обичате, това покачва равнищата на окситоцин и допамин – хормоните, виновни за чувството на наслаждение и обвързаност.
Изпратете му известие, в което казвате, че го обичате и че сте признателни, че е в живота ви. Освен това може да му напомните за хубави моменти.
На прибиране към у дома купете на колегата си обичаното му пиво, десерт или шоколад. Жестовете на внимание са изключително значими за сантименталните връзки.

Не забравяйте за приятелите си
Ако желаете да посъживите малко другарството си, изпратете му къс имейл или известие, в което му казвате, че през днешния ден мисълта ви е отишла при него, откакто сте чули ария, която ви припомня за него.
Може да завършите писмото с предложение за среща.
Изпратете му цветя без причина. Особено уместно, в случай че вашият другар е от женски пол. Не забравяйте и картичката, на която сте написали какъв брой значи тя за вас.
Запишете видеосъобщение, в което пеете. Със сигурност това ще провокира усмивки.

Погрижете се за децата си
Сложете стикери с усмивки върху ученическата им раница. Така децата ще знаят, че ги обичате.
Направете им сандвичи във формата на обичаните им анимационни герои. Ако не умеете, и една гъбка и малко сърчице ще свършат работа.
Докато вечерята, ги похвалете. Кажете на децата си, че се гордеете с тях.

Изградете връзки с сътрудниците
Купете дребни сладки и почерпете с тях в офиса. Това неизбежно ще се отрази на позитивното отношение на другите към вас.
Изразявайте откровените си благодарности, когато някой ви помогне.

Не забравяйте за себе си
Направете лист със 7 неща, които ви вършат щастливи. Опитвайте се да вършиме най-малко едно на седмица.
Да даваш, те кара да се чувстваш по-добре, в сравнение с да получаваш. Купете кафе за този, който е след вас на опашката в кварталното бистро. Усмивката на непознатия несъмнено ще е нещо, което ще ви усмихва през целия ден.
Направете лист на 5 положителни качества, които харесвате у себе си, и го сложете в портфейла си. Всеки път, когато пазарувате, ще се натъквате на вашите положителни черти, а това несъмнено ще усъвършенства настроението ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР