Звучи абсурдно в свят, в който печалбата е единственото нещо,

...
Звучи абсурдно в свят, в който печалбата е единственото нещо,
Коментари Харесай

Това е грандиозно! Всичко, което правим, е с цел да чуем тези думи

Звучи неуместно в свят, в който облагата е единственото нещо, което притеснително доста хора желаят да им се случи, само че е по този начин. Затова и ние от - рекламната, криейтив организация на киноцентъра в Бояна, като благодарност за една доста сполучлива година ще посрещнем посетители от цялата страна надвесъбития - и, които организираме на най-хубавите ни декори в киноцентъра. Именно с цел да чуем тези думи: " Това е грандиозно! ".

" Приказна Коледа в Ню Йорк " ще има страхотни изненади и за деца, и за възрастни, които желаят да са още деца. Направили сме организацията по този начин, че самите ние да нямаме самообладание да отидем.

Приказна коледна декорация, огромна ледена пързалка " Замръзнала улица " идва от Загреб особено за вас. На нея ще се проведат Maserati шоута с кънки на лед " Елза и леденото кралство " и " Круела де Вил и 101 далматинци ". Освен тях хората ще видят танцовия театър Santa Rocks, още веднъж подсилен от Maserati и Dongfeng.

Гостите ни ще могат да си вършат фотоси и да си ги споделят в доста забавни пространства. Вълшебната апаратура на answear - " Вдъхновението стартира отсам ", е нещо, което ще те накара да се замислиш дали ти или светът към теб са по-големи, и нещо, което ще счупи визията на хората за действителност. Кафе LАТЕ ще ти даде опция да почувстваш настроението на паметния сериал Friends, а Bushmills, Baileys и две супер въртележки за огромни и дребни ще се грижат за положителното въодушевление.
Реклама
През деня пък ще има доста детски шоу стратегии с приказни театрални герои, обичаните Маргаритка, Огромна бяла Мечка - " Пазете се, че хапе:) ", музикални шоута за възрастни и за деца, фотоси с Дядо Коледа и доста изобретателни работилници за дребни и огромни, като " Изкушенията на Milka ", печене на домакински самун " Арабията ", вино и рисунки върху коледни играчки и работилница за възглавнички TED. Напитките и храните няма потребност да ги загатваме, ясно е, че ще се яде и ще се пие, въпреки всичко е Коледа и както ние споделяме - " Трябва и да го живеем този живот, освен да го работим ".

С две думи - необикновено красиво и вълшебно ще е. Не можахме да го съберем в две думи. Защото няма по какъв начин да съберем нещо, което не можем да опишем с думи - в две думи. Но в случай че вие можете - елате, вижте и го опишете. Билетите са в eventim.bg и на място.

За да си кажем " Чао " с 2022 година, сме приготвили едно " грандиозно " събитие, което ще те придвижи в 70-те години на Ню Йорк, когато питейните заведения са били секрети, шоутата - на улицата, а заведенията - доста шумни.

WINBET ще ни оказват помощ за другата и непредвидена шоу стратегия, която ще се развие като един огромен филм онлайн пред теб - кабаретни танци, кино каскади, секрети места, неразрешени осъществявания и обилна заря ще те пренесат в един невъобразим свят.
Реклама
Партито ще стартира с 4 шоута - възстановки на холивудски, кино подиуми измежду декорите ни, на които действително са се снимали стотици холивудски блокбастъри и ще продължи в афтърпарти " Кръстникът " и " Студио 54 ". През цялата вечер гостите ще могат да се потопят в настроението измежду доста отопляеми, закрити кино пространства, да хапват подбрана, доста вкусна храна и да пробват бурни коктейли и питиета.

Билетите са в и на място, само че ти предлагаме да си вземеш онлайн.

Събитието ще бъде отразено от нашия медиен сътрудник BTV. Ще се забележим там и ще си изкараме ужасно!
Свързани публикации Календар и домашно кино 17 юли 2020, 07:48 Град, който желае да порасне 9 май 2019, 14:59 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР