Звездното семейство, което дълги години пазеше в тайна личния си

...
Звездното семейство, което дълги години пазеше в тайна личния си
Коментари Харесай

Стана ясно какъв ще е хонорарът на Краси Радков и жена му от Един за друг

Звездното семейство, което дълги години пазеше в загадка персоналния си живот, влиза в риалити шоуто за двойки, с цел да разкрие детайлности за връзките си против сумата от към 20 000 лв.

" Скромен " за телевизионните стандарти хонорар ще получат комикът Краси Радков и брачната половинка му Станислава за присъединяване си в предаването " Един за различен ".

Звездното семейство, което дълги години пазеше в загадка персоналния си живот, влиза в риалити шоуто за двойки, с цел да разкрие детайлности за връзките си против сумата от към 20 000 лв..

Макар договорът им с продукцията да се пази в загадка, хора от екипа издадоха сумата, която надалеч не е внушителна.

Освен участници двамата си и ко-водещи и ще оказват помощ на Емил Чолаков. Те са и единствените влюбени, които ще получат хонорар поради звездния си статут. Той обаче не може да се съпоставя с възнагражденията за други формати.

Причината е, че предаването е с по-малък бюджет тази година. За съпоставяне водещият Емо Чолаков първоначално е почнал диалози за сумата от 35 000 лв., само че след това тя е намаляла доста. Затова Станислава и Краси се задоволяват със сумата, която е в пъти по-малка от заработеното от Радков в " Капките ".

Самият комедиант не бе открит за коментар, а от предаването изрично отхвърлиха да кажат каквото и да било за възнаграждението на участниците и водещите.

Семейството на Радков приело предизвикването не толкоз поради парите, колкото с цел да обезпечи изява на Станислава. Блондинката от години се опитва и като водеща, и като актриса, само че по този начин и няма сериозен ангажимент, написа " България през днешния ден ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР