Звездното семейство Дони и Нети споделиха със слушателите на Хоризонт“

...
Звездното семейство Дони и Нети споделиха със слушателите на Хоризонт“
Коментари Харесай

Дони и Нети: Докато си на тази планета, никога не си напълно независим

Звездното семейство Дони и Нети споделиха със слушателите на „ Хоризонт “ своите празнични страсти в Деня на независимостта. Те описват на дребната си щерка Лилия, че през днешния ден в действителност има мотив за празник и че това е денят на одобряването на актуалната българска страна в нейната целокупност, доколкото преди този момент страната е била васална.
Семейният креативен тандем е уверен, че една самостоятелност постоянно поражда друга взаимозависимост.

Според Нети всеки човек би трябвало самичък да взема решение за себе си доколко празникът го визира – „ това е персонален избор “, само че особено за независимостта би трябвало да се приказва във всичките ѝаспекти, в това число и за това, че „ до момента в който си на тази планета, в никакъв случай не си изцяло самостоятелен “:

Винаги си по отношение на нещо. Ако щеш, във връзка със личните си усеща и страсти, които също могат да те подчинят.

Дони акцентира, че е значимо всяка обществена персона да има отношение към по-младите, към историята, към екологията, към всичко, което ни визира. Той е уверен, че, в случай че актуалните артисти вземат участие във филм за Съединението или за Независимостта, или в сериал за живота на семейство в хода на българската история, те биха повлияли доста на младото потомство и биха съдействали за смяна на техния мироглед.

Нети добавя, че и театърът, въпреки и да доближава до по-малко хора спрямо филмите, има своето незаменимо влияние на „ живо изкуство “:

В един подобен ден, на който би трябвало да си приказваме за българските неща, за това, което ни прави нация, който ни дава чувство за горделивост, мога да кажа, че в нашия спектакъл се вършат представления, които в действителност имат мисионерска стойност в този смисъл. Например „ Железният светилник “ и „ Тайната вечеря на Дякона Левски “ са две представления, които е хубаво да ги гледат хората, не просто тъй като играе спектакъл „ Българска войска “ (един от водещите театри), а поради самата тема – поради нещата, които ще ги накарат да се усещат българи.

В края на изявлението Дони отбелязва, че песни като „ Хубава си, моя горо “ и „ Къде си вярна ти, обич национална “, въобще доста песни с този темперамент, се водят песни на балканските нации. Те не се водят даже единствено български. На този празник тъкмо би трябвало да осъзнаем, че ние хората сме свързани по един метод посредством красивата музика в доста по-сериозна степен, в сравнение с са границите на страните. Музиката надвишава границите на страните. Така че това в действителност е доста хубаво, доста красиво, че и други страни припознават тези песни.

Още за празника, за любовта и за вълненията на звездното семейство Дони и Нети в Деня на независимостта от можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР