Звездното бебе на България, Габриел Петканов, вече е на цели

...
Звездното бебе на България, Габриел Петканов, вече е на цели
Коментари Харесай

Алекс Петканова хвърли бомбата: Иска второ дете, с таткото преговарят

Звездното бебе на България, Габриел Петканов, към този момент е на цели три месеца. Как са минали те за чаровната му майка, моделът Александра Петканова?

Отговорът е елементарен - не по този начин бързо, както е очаквала. Но пък Алекс се старае да се любува на всеки един миг, показа тя пред " На Кафе ".

Виж още: Габриел Петканов с първа професионална фотосесия! Вижте какъв брой е сладостен!

Майчинството толкоз доста подхожда на модела, че към този момент мечтае за второ детенце и даже е " инициирала " диалог в тази посока.

В момента Алекс се е съсредоточила върху свалянето на последните килограми, качени през бременността. За задачата тича по 30 минути дневно на фитнес пътека.

Петканова показа още, че в никакъв случай не се е замисляла за бъдещето на своята кариера и в действителност е била да отсрочи работата си, с цел да се посвети на Габриел. Но това по този начин и не се наложило. 

Виж още: Най-известното бебе в България: Вижте първите фотоси на Габриел, синът на Алекс Петканова

Към момента младото семейство живее отвън София и Алекс споделя, че това е едно от верните решения, които е взимала, защото ѝ е умерено и след време Габриел ще може да кара на мира колело.

Що се отнася до Instagram известността на бебето, звездната му майка съобщи, че гледа на неговия профил по-скоро като на албумче със фотоси. А парите, които получават от реклама с Габриел, внасят в особено основана негова сметка, с цел да може след време да ги употребява за образование.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР